Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Een nieuw kunstgebit: Passie, aandacht & kwaliteit

Een nieuw kunstgebit: Passie, aandacht & kwaliteit

01-12-2022

Je lach is je visitekaartje, daar zijn ze zich bij Van Noort Tandprothetiek maar al te goed van bewust. Vandaar dat je hier terechtkunt voor een mooie, goed passende gebitsprothese die haast niet van je echte tanden te onderscheiden is. “Kwaliteit staat bij ons uiteraard voorop, maar daarnaast onderscheiden wij ons ook door de tijd en aandacht die we aan al onze patiënten besteden”, aldus tandprotheticus Steven van Noort, die samen met zijn partner Anne Luijten deze praktijk runt.

‘Wij bieden een 24/7 kunstgebit reparatie service!’

“Haastwerk, daar doen wij niet aan”, begint Anne hun bevlogen verhaal. “Gemiddeld doe je zo’n vijf jaar met een gebitsprothese, soms zelfs nog langer. Vandaar dat wij het heel belangrijk vinden om uitgebreid de tijd te nemen om een prothese voor onze patiënten te vervaardigen waar ze ook echt blij mee zijn en die dus jarenlang meegaat. Wij maken altijd even een praatje met onze patiënten, staan iedereen vriendelijk en rustig te woord en informeren uitgebreid naar wat de mensen zelf voor ogen hebben met hun prothese. Een werkwijze die enorm wordt gewaardeerd, horen we vaak terug, en die de mensen ook een vertrouwd en goed gevoel geeft.”

 

Bij Van Noort Tandprothetiek doen ze alles in eigen beheer, dus van het aanmeten tot het vervaardigen van de gebitsprothese. Steven: “Daarbij maken wij bewust uitsluitend gebruik van materialen van de beste kwaliteit; op dat vlak doen wij geen concessies.” Voor wat voor gebitsprothese je ook komt, er wordt altijd gestreefd naar een zo natuurlijk mogelijk ogend eindresultaat. “En mocht je onverhoopt een keer problemen hebben met je prothese op een moment dat de praktijk niet geopend is, dan zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen zoals een gebroken kunstgebit. Een extra service die wij bieden, omdat we maar al te goed weten hoe vervelend het kan zijn als er iets aan je prothese mankeert. Alles om jou die stralende lach te geven en een gebit waar je zelf ook blij mee bent.”

Bedrijf: Van Noort Tandprothetiek Hondsruglaan 89-03 Eindhoven Tel . 040-8488558 Eigenaren: Steven van Noort en Anne Luijten www.vannoorttandprothetiek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best