bruisende zaken

Van Noort Tandprothetiek Dé specialist voor uw kunstgebit

Van Noort Tandprothetiek Dé specialist voor uw kunstgebit

01-10-2023

Je lach is je visitekaartje, daar zijn ze zich bij Van Noort Tandprothetiek maar al te goed van bewust. Vandaar dat je hier terechtkunt voor een mooie, goed passende gebitsprothese die haast niet van je echte tanden te onderscheiden is. “Kwaliteit staat bij ons uiteraard voorop, maar daarnaast onderscheiden wij ons ook door de tijd en aandacht die we aan al onze patiënten besteden”, aldus tandprotheticus Steven van Noort, die samen met zijn partner Anne Luijten deze praktijk runt.

Belangrijke weetjes voor u als drager van een kunstgebit U heeft iedere 5 jaar recht op een nieuwe gebitsprothese vanuit de zorgverzekering. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, hierdoor wordt een nieuwe prothese bijna volledig vergoed vanuit uw basisverzekering. Met een aanvullende tandartsverzekering wordt deze zelfs volledig vergoed.

Wanneer er geen eigen tanden meer aanwezig zijn in uw kaak, zal deze langzaam slinken. Hierdoor gaat het kunstgebit los zitten en/of er kan eten onder komen, er kunnen pijnplekken ontstaan en het kan zelfs onnodig gaan breken.

Het is daarom belangrijk om tijdig uw gebitsprothese te laten opvullen, oftewel: Rebasen. De prothese sluit na een rebasing weer goed aan op uw kaak. U kunt rechtstreeks bij ons terecht voor een reparatie of rebasing, of een nieuw kunstgebit of klikgebit. Wij zijn een gediplomeerde tandprothetische praktijk en gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten. U hoeft niet via een tandarts doorverwezen te worden.

Is uw gebitsprothese gebroken of kapot? Bel ons direct! 040-8488558

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Van Noort Tandprothetiek Hondsruglaan 89-03, Eindhoven | 040-8488558 | www.vannoorttandprothetiek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).