bruisende zaken

Een verwenmomentje voor jezelf

Een verwenmomentje voor jezelf

01-03-2024

The Glambar by Anouk omschrijven als ‘zomaar een kapsalon’, zou een under-statement zijn. “We zijn namelijk zó veel meer dan dat”, vertelt eigenaresse Anouk Zuijlen enthousiast. “Ja, we zijn inderdaad allround als het gaat om kappersbehandelingen, maar daarnaast bieden we onze klanten ook nog diverse andere ‘verwenmomentjes’ en blijven we onszelf ontwikkelen om altijd up-to-date te zijn en onze klanten het beste te kunnen bieden. Want dat verdienen ze!”

Of je nu komt voor een traditioneel kapsel of een gewaagde coupe, iedereen is welkom om in een van de stoelen van The Glambar by Anouk plaats te nemen. “We knippen, kleuren, stylen en bieden je haar de best mogelijke verzorging. Daarnaast kun je bij ons onder andere ook nog terecht voor wimperextensions, lashlifting of om bijvoorbeeld je nagels, wenkbrauwen of make-up te laten doen. Waar je ook voor komt, we nemen altijd uitgebreid de tijd voor je, luisteren goed naar je wensen en streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Bovendien maken wij bij al onze behandelingen uitsluitend gebruik van clean beauty producten voor het mooiste en meest gezonde resultaat.” Dit alles doen ze bij The Glambar by Anouk in een gezellige, huislijke setting waarin iedereen zich al snel welkom en thuis voelt. “Bij ons ben je ook allesbehalve een nummertje. We staan voor persoonlijk contact en als je eenmaal een keer bij ons bent geweest voor een afspraak, weten we vervolgens ook echt wie je bent en wat bij je past.” Heb je daar zelf nog wat twijfels over, dan kun je altijd een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek waarin ze samen met jou kijken naar de mogelijkheden. “Plan je daarna een afspraak in voor een behandeling, dan maken we er echt een verwenmomentje van. Het leven is al druk genoeg, dus bij ons mag je even lekker ontspannen.”

Anouk en haar team laten jou stralen met de perfecte coupe! Maak online een afspraak VIA onze website

Tongelresestraat 427 Eindhoven | 040-2027061 | info@theglambarbyanouk.nl | www.theglambarbyanouk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt