bruisende zaken

In jouw tempo je rijbewijs halen!

In jouw tempo je rijbewijs halen!

31-07-2018

Na jaren in de verkoop te hebben gewerkt, was Perry Reinink toe aan een nieuwe uitdaging.

Gewoon goed in regio Eindhoven!

In het voorjaar van 2017 volgde hij zijn hart, nam ontslag en startte na de opleiding te hebben gedaan zijn eigen rijschool. “Het plezier dat ik iedere dag nog heb in het autorijden, draag ik graag over aan mijn leerlingen.”

Unieke methode
“Ik heb een snelle methode om je op een goede en veilige manier auto te leren rijden”, vertelt Perry enthousiast. “Bij de meeste rijscholen ben je tijdens de eerste lessen alleen aan het sturen. Bij mij ga je meteen ook gas geven, koppelen, schakelen en remmen zodat de meeste leerlingen vaak al tegen het einde van de proefles zelfstandig met een gangetje van 70 kilometer per uur over de rondweg rijden. Dat kan zomaar 5 tot 10 lessen schelen want autorijden leer je uitsluitend door het zélf te doen.”

Lesadvies op maat
“We beginnen met een gratis en vrijblijvende proefles, waarin je kennismaakt met mij, de auto en het autorijden. Zo kun je ervaren of mijn manier van lesgeven bij jou past en of je het ziet zitten heel jouw rijopleiding met mij in de auto te zitten. Na afloop krijg je een lesadvies op maat, afgestemd op wat je kunt. Ben je een vlotte leerling en je besluit om bij mij door te gaan,, dan gaan we rap door de opleiding heen. Heb je wat meer tijd en aandacht nodig om het rijden onder de knie te krijgen? Geen probleem, ik loods je er in een voor jou goed voelend tempo doorheen.”

Geen trucjes
“Autocontrole, kijken, bijzondere manoeuvres en verkeersinzicht; daar werken we aan tijdens de lessen. Ongemerkt daag ik je uit om steeds een stapje verder te gaan. Bij mij leer je geen trucjes om te slagen voor je examen. Goed leren autorijden is voor mij hoofdzaak, het behalen van je rijbewijs een logisch gevolg. Als jij je zelfstandig op een veilige, vlotte manier door het verkeer kunt bewegen, ben je toe aan het CBR praktijkexamen.”

Nu €100,- korting op het pakket van jouw keuze. Voor meer informatie kijk op www.rijschoolperry.nl/bruistactie

Mira 7b Veldhoven | 06 - 39799550 contact@rijschoolperry.nl | www.rijschoolperry.nl Rijschool Perry

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt