bruisende zaken

Het beste van twee werelden

Het beste van twee werelden

31-08-2018

Rogier Kapper-Lifestyle is al meer dan 20 jaar een beleving in Eindhoven. Rogier begon zijn kapsalon in winkelcentrum Woensel, maar toen hij verhuisde naar een groter pand aan De Klerklaan 6A, zag hij zijn kans schoon en breidde de zaak uit met zijn tweede passie; unieke lifestyle producten waarmee je moeiteloos sfeer aanbrengt in je interieur. Anno 2018 is het nog steeds een zeer vruchtbare symbiose!

“Ik heb de kneepjes van het vak geleerd bij destijds dé herenkapper in Eindhoven en omstreken”, vertelt Rogier enthousiast. “En nog steeds bezoek ik regelmatig shows en volg ik trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, en knip- en verftechnieken. Ik werk bovendien met de beste hoogwaardige producten van Paul Mitchell. Vrouwen zijn hier eveneens welkom, maar ik ben gespecialiseerd in het kappen van de heren. Het moet allemaal lekker strak zijn, dus ook de haren op andere plekken - waaronder wenkbrauwen, oorharen en baard - worden niet vergeten.”

Alle aandacht
“Ik werk alleen, waardoor je als klant alle aandacht en rust krijgt die je verdient. Het merendeel van mijn klanten komt al vele jaren bij mij, het contact is daardoor heel persoonlijk. Velen kiezen bewust voor mijn kapsalon vanwege de rust; ze willen de hectiek die vaak bij een ‘normale ‘ kapsalon hoort, vermijden. Ik zorg er wel voor dat het niet saai wordt!”

Anders dan anders
Rogier Kapper-Lifestyle is duidelijk anders dan anders. “Mede dankzij de lifestyle producten in de zaak is de ambiance uniek. Het is net of je een gezellig, eigentijds thuis binnenstapt. Ik verander om de 2 tot 3 weken de etalage-zaak om mijn klanten te blijven verrassen. Mijn collectie loopt uiteen van kandelaars, koeienkleden, vazen en salontafels tot horloges, stoere armbanden en verlichting. Stuk voor stuk mooie, unieke items die je niet snel ergens anders zult aantreffen. Hier vind je altijd iets bijzonders.”

De Klerklaan 6A Eindhoven //040-241.59.81 " target="_blank">040-241.59.81 Rogier.nl Facebook Rogier Kapper

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt