bruisende zaken

Kom tot jezelf

Kom tot jezelf

31-08-2018

Marjan van den Brink woont al jaren in de stad maar bracht haar jeugd door in Zeeland, op een boerderij. Liefde voor de natuur en paarden is er altijd geweest, in combinatie met interesse in mensen en communicatie.

Effectief communiceren, op papier en in real time: Hoe moeilijk is dat soms! Marjan studeerde Nederlands in Utrecht. Toen ze in 2008 kennismaakte met coaching met paarden, wist ze: Dit wordt mijn tool! Sinds 2012 komen haar passies samen in Kolibri Coaching & Communicatie

“In mijn praktijk komen ondernemende mensen”, vertelt Marjan. “Ze willen zich verbeteren. Staan vaak op een kruispunt in hun leven. Ze hebben alles goed voor elkaar, maar toch schuurt er iets (in zichzelf, met de kids, op het werk)

Ze zijn op zoek naar rust en balans.” Kort en krachtig “Ik behandel praktische vragen in een kort en krachtig programma. We gaan bijvoorbeeld aan de slag met ‘nee zeggen’. Ik bied inzicht en een uitweg. Inzicht in de communicatie met jezelf en je omgeving, en oplossingen in praktische handvatten waar je zelf mee verder kunt. Mijn hoog-gevoeligheid maakt dat ik de vinger snel op de zere plek kan leggen.”

Een spiegel
“Bij het werken met de paarden is de non-verbale communicatie een belangrijk onderdeel. Paarden doen zoals ze doen en zijn zoals ze zijn; zacht, lief en eerlijk. We lachen en maken plezier. Je gaat zelf actief met de paarden aan de slag, en je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan. Niets moet, en we blijven op de grond. De uitdaging is grappig en ongewoon, je stapt uit je ‘comfort zone’. De reacties van de paarden brengen je bij de kern en je aha-ervaring, de coach helpt.”

Ook benieuwd geworden na het lezen van dit artikel? Kolibri biedt individuele coaching en training voor kleine groepen. Voor bedrijven is onze aanpak van stresshantering en reductie ziekteverzuim interessant. Neem vrijblijvend contact op en dan bespreken we uw situatie en mogelijkheden.

“Oefenen met praktische communicatie-items, dat werkt”

06-36277958 | mjb@kolibri-comm.nl | www.kolibri-comm.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt