Column

Hoe bereid ik me goed voor op het theorie examen auto?

Hoe bereid ik me goed voor op het theorie examen auto?

31-08-2018

Het beste kun je het theorie-examen in het begin van je rijopleiding doen, hiermee vorm je een goede basis voor de praktijklessen en verminder je het aantal benodigde rijlessen.

Mijn tip is iTheorie, een complete digitale leeromgeving onderverdeeld in de 25 CBR categorieën en elk onderdeel wordt afgesloten met een deeltoets. Na het oefenen van de leerstof kun je 50 theorie-examens oefenen die identiek zijn aan die van het CBR. Daarnaast bevat iTheorie tal van andere handige onderdelen, zoals gevaarherkenningsfilms en praktijkanimaties

iTheorie is ook zeer geschikt voor mensen met dyslexie of anderen die extra taalondersteuning nodig hebben. Alle onderdelen kunnen worden voorgelezen.

AANBIEDING Spreek een GRATIS proefles af en ontvang zonder lesverplichting een GRATIS iTheorie cursus én CBR theorie-examen! Meer informatie op: rijschoolperry.nl/bruist

06 - 39799550 | www.rijschoolperry.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best