bruisende zaken

Het Inverno-stokje

Het Inverno-stokje

30-09-2018

Inverno, al zeventien jaar een begrip in Someren en de wijde omgeving. Hét adres voor een mooie, nieuwe outfit onder de enthousiaste leiding van eigenaresse Debbie Leenen. Of eigenlijk oud-eigenaresse, want per 1 oktober draagt zij het stokje over aan Celine van de Ven!

“Celine, gefeliciteerd met dit mooie, nieuwe avontuur!”

Meer tijd voor gezin
“Zeventien jaar geleden ben ik hier in Someren begonnen met damesmodezaak Inverno”, vertelt Debbie. “En ik heb altijd met ontzettend veel plezier in mijn winkel gestaan. Het is heerlijk om met je passie bezig te mogen zijn, klanten te helpen en ze vervolgens weer blij de deur uit te zien gaan. Ontzettend leuk werk dus, maar ook achter de schermen komt er heel veel bij kijken. En dat terwijl ik juist behoefte kreeg aan meer tijd voor mijn gezin. Celine had altijd al de wens om ooit zelf een zaak als Inverno te openen en veel eerder dan ooit gedacht is het nu toch zo gegroeid dat zij het van mij over gaat nemen en net als ik zeventien jaar geleden aan het Inverno-avontuur gaat beginnen.”

Nauwelijks verandering
Een moeilijke keuze, maar wel een waar de onderneemster volledig achter staat. “Helemaal omdat het om Celine gaat. Die werkt inmiddels alweer drie jaar voor mij; ooit begonnen als zaterdaghulp, maar in de loop der jaren is ze zowel voor als achter de schermen steeds meer gaan doen. Voor klanten zal er dan ook weinig veranderen, behalve dan dat ik niet meer in de winkel sta. De stijl, de mooie merken, de service, het advies en het zeer klantvriendelijke en enthousiaste team blijven verder allemaal hetzelfde. En natuurlijk zal ik Celine op de achtergrond bijstaan waar maar nodig is.”

Loop binnen
Inverno blijft dus hét adres waar alle dames, jong en oud, terechtkunnen voor een nieuwe outfit. “Nieuwsgierig? Loop dan gewoon eens binnen. Celine en de rest van het team staan vol enthousiasme voor je klaar. Precies zoals je van Inverno gewend bent...”

Eigenaar: Celine van de Ven | Postelstraat 38C, Someren | 0493-472441 | winkel@inverno.nl | www.inverno.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt