bruisende zaken

Hello Lunch

Hello Lunch

30-09-2018

Alle kinderen zijn alweer weken terug op school, iedereen terug in de dagelijkse routine. Voor veel kinderen betekent dit ook weer, eten op school. Hoe kun je je kind verwennen op school, met lekker en gezond eten, zonder koekjes, snoepjes of teveel zoetigheid?

Variëren is leuk, niet elke dag alleen maar boterhammen, maar ook eens een wrap of wat pastasalade. En geef ook eens wat tomaatjes, reepjes paprika of wat komkommer mee

Mijn kinderen vinden het ook erg lekker om wat geraspte wortel op hun boterham met kaas te krijgen. Of een minibakje met pesto, smeerkaas of hummus in de lunchbox, waar ze volkoren soepstengels of groente-reepjes in kunnen dippen

Ook een handje nootjes of gedroogd fruit, zien ze als verrassing

Je kunt boterhammen ook een leuke vorm geven, een unicorn, zeemeermin of bijvoorbeeld een raket. Lunchpunches zijn uitstekers, waarmee je in één beweging een belegde boterham in een leuke vorm kunt veranderen. Daarnaast kun je prikkers gebruiken om de lunch te ‘pimpen’, schattige panda’s, stoere auto’s of grappige diertjes vrolijken de lunch enorm op! In mijn webshop of op mijn Facebookpagina, vind je tips en trucs! www.hellolunch-shop.nl, alles voor een leuke lunch!

Ideaal voor op school!

Eigenaresse: Katrien Smetsers-Mercx facebook: HelloLunchbyHelloKatty Katrienmercx@hotmail.com www.hellolunch-shop.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best