COLUMN

Zo krijg jij glanzend haar!

Zo krijg jij glanzend haar!

31-10-2018

Let op je voeding Bepaalde voedingsstoffen zijn onmisbaar voor mooi haar, zoals Proteïne, vitamines, ijzer en zink. Zorg er ook voor dat je 2 liter water drinkt per dag.

Beperk je wasbeurten De natuurlijke oliën voeden je haar en hoofdhuid. Probeer 1 á 2 keer per week je haar te wassen. Natuurlijk is het ook belangrijk om de juiste shampoo, conditioner en masker te gebruiken die bij jouw haar passen! Goede borstel Gebruik een Maxpro BFF brush; het is een duurdere investering maar de borstel gaat langer mee en beschadigt je haar niet. Föhnen Gebruik een hitte beschermend product voordat je gaat föhnen. Föhn je haar van bovenaf, dit zorgt ervoor dat je haarschubben niet open gaan staan; als deze openstaan, heb je pluizig haar. Zodra je haar bijna droog is, switch je naar de koude lucht stand, zo krijg je meer glans op je haar

Gebruik een haarolie Olie geeft je haar glans, maar het heeft ook een verzorgende werking.

Eigenaresse: Anouk van Zuijlen Tongelresestraat 427 Eindhoven 040-2027061 kapsalonanouk@gmail.com www.kapsalonanouk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt