bruisende zaken

Welkom in mijn danswereld!

Welkom in mijn danswereld!

01-12-2018

Bij Excento vind je een zeer ruime keuze aan dansschoenen voor de meest uiteenlopende danssoorten en van diverse merken. Merendeels met hak, maar ook bijvoorbeeld platte dansschoenen voor ballet, jazz en dergelijke. En... wat veel mensen niet weten, je kunt bij Excento ook terecht voor bruidsschoenen!

Aanbod “Voor ieder wat wils dus en dat geldt voor jong en oud, man en vrouw. De focus ligt op schoenen, maar daarnaast verkoop ik ook wat danskleding, zoals een latinorok, een ballroomrok, dansleggings en broeken en natuurlijk een uitgebreide collectie mooie balletpakjes.” Onderscheidend “Ik concentreer me op kwalitatief goede schoenen die in Europa worden gemaakt, in veel gevallen handgemaakte of zelfs op maat gemaakte schoenen. Je betaalt hier misschien wel wat meer voor, maar als je investeert in goede schoenen, zul je merken dat je daar veel langer plezier van hebt. Kenmerkend is ook dat ik, indien mogelijk, uitgebreid de tijd neem voor al mijn klanten. Dat maakt het werk voor mij ook zo leuk, want vanuit een gedeelde passie voor dansen ontstaan altijd mooie gesprekken. Daarnaast kun je bij Excento altijd rekenen op een goed en gedegen advies en uitstekende service.” Sandra Wijffelaars Dansschoenen in de breedste zin van het woord, dat is waarvoor je bij Excento in Tilburg terecht kunt; een winkel die is ontstaan vanuit een passie voor dansen...

Schouwburgring 6, Tilburg www.excento.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Eindhoven Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).