Column

Stralend         haar!

Stralend haar!

01-02-2019

Wist je dat jouw haar voor 88% uit keratine bestaat? Keratine is een lichaamseigen bouwstof, die er voor zorgt dat je haar en nagels sterk zijn. Gebruik jij warmte tools voor het haar of laat je haar regelmatig chemisch behandelen, dan neemt de keratine in je haar af.

Je haar wordt dan zwakker, breekt eerder af en gaat vaak pluizen.

Heb je last van droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een Bhave keratine behandeling iets voor jou! Deze behandeling zorgt ervoor dat er weer extra keratine in het haar komt, waardoor je haar sterker wordt, geeft glans, geen pluizig haar meer en je kunt het zelf weer makkelijk in model brengen. De Bhave keratine behandeling is ook geschikt voor personen met krulhaar.

Heb je interesse of wil je meer informatie over de behandeling? Neem gerust contact met ons op!

Tongelresestraat 427 Eindhoven 040-2027061 | kapsalonanouk@gmail.com www.kapsalonanouk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Eindhoven Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).