Column

Spataders laseren

Spataders laseren

01-02-2019

Bij Ceulen Klinieken kunt u uw spataderen laten verwijderen door ze te laten laseren. Daarbij maken we gebruik van endoveneuze lasertherapie, ook wel EVLT genoemd. Dit is één van de nieuwste technieken op het gebied van endoveneuze spataderbehandeling. Endoveneus betekent letterlijk ‘in de ader’. De laser brandt de spatader van binnenuit dicht door middel van laserenergie.

EVLT

Deze behandeling is zeer geschikt voor grote, niet te kronkelig verlopende spataderen. Het is een patiëntvriendelijke, inwendige laserbehandeling, met weinig napijn en vrijwel geen blauwe plekken tot gevolg. Het behandelen van spataderen vindt plaats in onze kliniek en duurt ongeveer 45 minuten. U wordt plaatselijk verdoofd waarna de dermatoloog/fleboloog een draadje (katheter) in de spatader schuift. Binnen de spatader wordt door middel van laserenergie warmte geproduceerd. De vaatwand raakt hierdoor beschadigd, het vat trekt samen en in de periode erna zal de spatader volledig sluiten. Na de behandeling zal de spatader veranderen in een verlittekend strengetje welke in de loop van enkele maanden volledig door het lichaam afgebroken en opgeruimd wordt. Nadat de katheter is verwijderd, krijgt u een elastische kous die u één week dag en nacht en daarna nog één week overdag draagt.

Voordelen EVLT

Voor een poliklinische spataderbehandeling met EVLT hoeft u niet te worden opgenomen in het ziekenhuis. Doordat er geen operatiewonden worden gemaakt, ontstaan er vrijwel geen zichtbare littekens. Bovendien ontstaan er geen grote bloeduitstortingen en zult u vrijwel direct uw dagelijkse activiteiten weer kunnen oppakken. EVLT is een vrijwel pijnloze behandeling.

Ceulen Klinieken zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat sommige routinematige behandelingen efficiënter kunnen worden gedaan in een gespecialiseerd, zelfstandig behandelcentrum dan in een ziekenhuis.

Korte communicatielijnen en efficiënte behandeltrajecten Hierdoor hebben we geen wachtlijsten en houden we de kosten laag. Dit ziet u terug in onze tarieven.

Bij Ceulen Klinieken kunt u terecht voor de behandeling van spataders, aambeien, huidkanker, moedervlekken en alledaagse huidproblemen. Daarnaast verrichten wij chirurgische ingrepen, laserbehandelingen en cosmetische zorg. Ook kunt u bij ons terecht voor huidtherapie.

www.ceulenklinieken.nl

Stationsstraat 1, Helmond 085 - 043 24 54

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Definitief ontharen
Definitief ontharen
Eindhoven Bruist

De zon schijnt, wat nu?
De zon schijnt, wat nu?
Eindhoven Bruist

Update  kantoorloos Bobmail!
Update kantoorloos Bobmail!
Eindhoven Bruist


Overmatig zweten
Overmatig zweten
Eindhoven Bruist

Definitief ontharen
Definitief ontharen
Eindhoven Bruist


Pigmentvlekken
Pigmentvlekken
Eindhoven Bruist

Stralend         haar!
Stralend haar!
Eindhoven Bruist

Overmatig zweten
Overmatig zweten
Eindhoven Bruist

Stralend         haar!
Stralend haar!
Eindhoven BruistBotox en fillers
Botox en fillers
Eindhoven BruistEDITIE VAN DE MAAND

Eindhoven Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).