column

Ben je gevoelig  maar wil je relaxed door het leven gaan?

Ben je gevoelig maar wil je relaxed door het leven gaan?

01-03-2019

Het leven is te kort voor stress

Net als iedereen wil je gewoon lekker uitgerust zijn en goed in je vel zitten. Maar je bent erg gevoelig en dat leidt vaak tot stressvolle situaties. Daardoor krijg je fysieke klachten zoals hoofdpijn, extreme vermoeidheid of maagklachten. Ik leer je hoe je die stressvolle situaties kunt voorkomen of hoe je ermee om kunt gaan op het moment zelf. Zodat je leven een stuk aangenamer wordt. Je kunt bij mij terecht voor Burn-Out | Hypno | NLP | Workshops Neem voor meer informatie een kijkje op www.evelinevogel.nl!

Eveline Vogel, hulpverlener gespecialiseerd in hoogsensitiviteit Eveline is geschoold als polyenergetisch therapeut en volgde tal van trainingen; in coaching en counseling, een opleiding tot Sensi-therapeut en een cursus specifiek gericht op hoogsensitieve personen. In de door haar zelf ontwikkelde workshop BinnensteBuiten leren HSP’ers in een groep omgaan met hun hoogsensitiviteit. Ook als therapeut begeleidt ze cliënten individueel.

"Ik leer hoogsensitieve mensen om beter om te gaan met gevoeligheid"

Kastanjelaan 400 Eindhoven info@evelinevogel.nl | 06 55 37 64 00

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt