column

Dé oplossing voor haaruitval vind je bij skinne klinik!

Dé oplossing voor haaruitval vind je bij skinne klinik!

01-03-2019

Skinne Klinik biedt verschillende oplossingen voor haarverlies of uitdunnende haren, zowel voor mannen als voor vrouwen. Skinne Klinik helpt je weer aan een gezonde, mooie en volle haardos. Skinne biedt oplossingen voor verscheidene gebieden: voorste haarlijn, kruin, baard en snor.

Hoe gaat Skinne Klinik te werk? Tijdens een intakegesprek bespreekt onze behandelend arts op basis van een haaranalyse alle mogelijke behandelingen (o.a. medicatie, PRP behandeling, FUE haartransplantatie,…). FUE is een haartransplantatie-methode om dun behaarde en kalende plekken te verhelpen. De Skinne
- FUE haartransplantatie kan meestal worden uitgevoerd in 1 à 2 dagen, het resultaat is blijvend en oogt natuurlijk. Een haartransplantatie biedt een blijvende oplossing tegen kaalheid, dit zowel voor mannen als voor vrouwen.

“Een medisch zeer ervaren en gespecialiseerd team onder leiding van een cosmetisch arts neemt gezonde haarzakjes uit de haarkrans en plaatst deze op de gewenste plaats. Zo krijgt u op kalende en dunne plekken uw eigen haar weer terug. De haargroei die middels de haartransplantatie ontstaat, is blijvend. Na het uitnemen van de transplantaten uit het donorgebied worden er kleine incisies (gaatjes) gemaakt in de zone waar de haren teruggeplaatst moeten worden. Deze incisies worden met kundige precieze gemaakt zodat de getransplanteerde haren uiteindelijk een natuurlijke groeirichting krijgen en een natuurlijke voorste haarlijn creëren. Een Skinne
- FUE haartransplantatie wordt altijd onder plaatselijke verdoving uitgevoerd.” De prijs is afhankelijk van het aantal grafts (1 graft bevat gemiddeld 2 à 3 haren) dat uit het donorgebied wordt verwijderd. Onze prijzen zijn bijzonder concurrentieel ten opzichte van andere binnenlandse en buitenlandse centra.

Alle info over prijzen kan je verkrijgen via info@skinneklinik.be.

Op basis van een intakegesprek bepalen we samen welke behandeling voor jou het beste is en stellen we je behandelplan op. We behandelen nooit zonder dit voorafgaande gesprek.

Het intakegesprek is gratis als een aansluitende behandeling plaatsvindt.

OOK OPEN IN HET WEEKEND

Hardenvoort 3 bus 101, 2060 Antwerpen | 0032 3 501 92 6 0 0032 468 46 10 97 | info@skinne.be | www.skinneklinik.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best