bruisende zaken

Huidtherapie Boxtel & Best houd van je huid!

Huidtherapie Boxtel & Best houd van je huid!

01-03-2019

Doortje Dekkers - Putmans is huid- en oedeemtherapeut en eigenaresse van Huidtherapie Boxtel & Best. In de twee vestigingen kun je terecht voor zowel medische als cosmetische behandelingen. Samen met collega Annette van Duijnen zorgt ze er voor dat elke patiënt/cliënt een optimaal behandelplan krijgt.

Een intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend

Huidtherapie Boxtel & Best ontvangt onder meer veel borstkankerpatiënten met oedeemklachten. Dat wordt bijvoorbeeld behandeld door middel van massage-technieken die de afvoer van oedeem stimuleren en de opname in het lymfestelsel verbeteren.

Doortje vertelt: “Onze diensten beperken zich niet enkel tot oedeemtherapie. Patiënten met oedeemklachten kunnen bij ons ook terecht voor wondzorg, het aanmeten van kousen en inzwachtelen.”

Compleet aanbod
Op het gebied van huidverbetering heeft Huidtherapie Boxtel & Best een naam hoog te houden. “Wij bieden alle soorten behandelingen aan; oedeemtherapie dus, maar ook therapie op het gebied van littekens, acne, couperose, pigmentvlekken, overbeharing en huidverbeterende behandelingen. Een heel compleet aanbod dus.” Volgens Doortje is het een voordeel dat Huidtherapie Boxtel & Best een kleinschalige praktijk is: “Dat maakt het heel persoonlijk. Vooral medische patiënten vinden dat belangrijk. Logisch, want je bouwt echt een band op. Sommigen zie je drie jaar en in het begin wel twee keer in de week. Het werken met terminale patiënten is niet altijd even makkelijk, maar het is wel heel dankbaar. Het feit dat je sowieso mensen helpt om hun klachten te verminderen, maakt ons werk heel mooi. Het medisch of cosmetisch mooier maken van de huid en die gezond houden is altijd het doel.”

Kwaliteitsregister
De medewerksters van Huidtherapie Boxtel & Best zijn opgeleid aan het hbo en aangesloten bij het kwaliteitsregister. Doortje vertelt: “Al onze behandelingen worden op deskundige en verantwoorde wijze uitgevoerd. Dat is echt belangrijk, want iedereen kan een laserapparaat kopen en behandelingen aanbieden, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je behandelaar goed opgeleid is en dus weet wat diegene doet.

Je wilt natuurlijk niet dat er verbranding optreed bij het laseren of dat een peeling niet goed wordt uitgevoerd. Wij werken bovendien alleen met de juiste verzorgingsproducten en die hoeven niet altijd duur te zijn. ”

Doortje heeft ook nog tips met betrekking tot huidverzorging. “Sommige mensen ondergaan te veel behandelingen en nemen dan niet de tijd om goed te herstellen. Daarnaast adviseren wij ook altijd om voldoende zonbeschermingsproducten te gebruiken en bij klachten niet te gaan krabben, maar er meteen naar te laten kijken.”

Intake
Het is duidelijk: de medisch opgeleide professionals van Huidtherapie Boxtel & Best willen weten wat u beweegt. Na een intake selecteert u samen met hen de behandeling en/of therapie die u weer lekker in uw vel laat zitten.

Bij Huidtherapie Boxtel & Best wordt er gewerkt met de modernste apparatuur en de best passende middelen. Aangevuld met de expertise van de medewerksters zorgt dat ervoor dat u verzekerd bent van de meest effectieve behandeling op weg naar een gezonde huid.

Afspraak
Doortje vat het treffend samen: “Een gezonde huid is veel meer dan alleen mooi. Ervaar het zelf; maak nu een afspraak of bekijk onze behandelingen op de website.”

De behandelingen worden vaak vergoed door de zorgverzekering.

Nieuwe Nieuwstraat 20 Boxtel | Oirschotseweg 28a Best 06 - 81 26 43 3 3 | info@huidtherapieboxtelbest.nl www.huidtherapieboxtelbest.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Definitief ontharen
Definitief ontharen
Eindhoven Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
Eindhoven Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Eindhoven BruistEen nieuw begin
Een nieuw begin
Eindhoven Bruist


Verstand van haar
Verstand van haar
Eindhoven Bruist

Overmatig zweten
Overmatig zweten
Eindhoven Bruist

Catch your dreams!
Catch your dreams!
Eindhoven Bruist

Huidkanker
Huidkanker
Eindhoven Bruist

Overmatig zweten
Overmatig zweten
Eindhoven Bruist


Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
Eindhoven Bruist

Spataderen laseren
Spataderen laseren
Eindhoven Bruist

Spataderen laseren
Spataderen laseren
Eindhoven Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).