column

Stralend         haar!

Stralend haar!

01-04-2019

Anouk & team geven je graag enkele snelle tips voor glanzend haar. Kom voor persoonlijk advies langs in de salon.

Let op je voeding Bepaalde voedingsstoffen zijn onmisbaar voor mooi haar en zorg er ook voor dat je min. 2 liter water drinkt per dag.

Beperk je wasbeurten Probeer 1 á 2 keer per week je haar te wassen met de juiste shampoo, conditioner en masker die bij jouw haar passen! Goede borstel Gebruik een Maxpro BFF brush, deze beschadigt je haar niet.

Föhnen Gebruik een hitte beschermend product voordat je gaat föhnen.

Gebruik een haarolie Olie geeft je haar glans, maar het heeft ook een verzorgende werking.

Een frisse en trendy kapsalon aan de Tongelresestraat 427 te Eindhoven. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Hebt u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies. De koffie staat voor u klaar bij kapsalon Anouk!

Tongelresestraat 427 Eindhoven 040-2027061 kapsalonanouk@gmail.com www.kapsalonanouk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt