bruisende zaken

Het beste van         twee werelden

Het beste van twee werelden

01-06-2019

Rogier Kapper-Lifestyle aan De Klerklaan 6A is al meer dan 23 jaar een unieke beleving in Eindhoven. Rogier begon in W.C. Woensel, maar verhuisde 17 jaar geleden naar een groter hoekpand aan De Klerklaan 6A. Hij zag zijn kans schoon en breidde de zaak uit met zijn tweede passie, unieke woon-lifestyle producten waarmee je moeiteloos sfeer aanbrengt in ieders interieur.

“ik heb de kneepjes van het vak geleerd bij Wim Smits, destijds de herenkapper van Eindhoven en omstreken”, vertelt Rogier enthousiast.

En nog steeds bezoekt hij shows en volgt hij knip-en producttrainingen in binnen- en buitenland voor de laatste trends.

“Vrouwen zijn hier eveneens welkom, het herenvak is mijn specialiteit. Heren zijn tegenwoordig zeer kritisch en verzorgend op het gebied van haar en mode, vandaar dat werkbrauwen, oorharen en de baard extra aandacht krijgen.” Ook voor de verzorging, scheren, haarstyling en verzorgingsproducten voor je huid van de exclusieve merken ACUMEN van American Crew, PAUL MITCHELL, Fudge, DEPOT en 1821 Man Made kunt u terecht bij Rogier..

Het beste van twee werelden Mede dankzij de unieke woon-lifestyle producten in combinatie met vakkennis op het gebied van knippen en verzorging is Rogier Kapper-Lifestyle een beleving voor uw zintuigen.

Passie Mensen die van zichzelf houden, leren en genieten veel meer.

Voel je je gewaardeerd, je bent jezelf, dus uniek.

Heb passie voor het leven, dan heeft het leven passie voor jou.

Rogier

De Klerklaan 6A 5624 BC Eindhoven //040-241.59.81 " target="_blank">040-241.59.81 Rogier.nl Rogier Kapper Rogier Kapper

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08470 van Limpt