column

Update  kantoorloos Bobmail!

Update kantoorloos Bobmail!

01-07-2019

Sinds 1 april van dit jaar heeft Bobmail een innovatieve stap gezet. Wij zijn namelijk kantoorloos gaan werken! Dit wil zeggen dat alle ‘bobmailers’ vanuit huis onze klanten bedienen. Hoe hebben we dat nu aangepakt? Dat willen we jullie graag uitleggen door middel van deze ‘update’.

Voor ons als medewerkers was dit toch wel even wennen. Je zit namelijk niet meer samen in een ruimte en werkt voornamelijk vanuit huis. Maar al snel merkten we dat het heel fijn werken is. Iedereen heeft enorm veel vrijheid en kan prima zijn werk doen. Je werkt efficiënter en dat zorgt voor een hogere servicegraad voor onze klanten. En daar doen we het natuurlijk allemaal voor! Eens per week komen we samen op een vooraf besproken locatie om te overleggen. Op die manier houden we elkaar goed op de hoogte van wat er allemaal speelt en waar iedereen mee bezig is. Verder hebben we tijdens het ‘thuiswerken’ veel contact via chat en app en ondersteunt iedereen elkaar waar nodig. Uiteraard delen we elkaars agenda.

We zijn erg blij dat we deze stap hebben genomen om op deze manier een nog optimalere service aan onze klanten te kunnen bieden. Mocht je vragen hebben over kantoorloos Bobmail of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via: vragen@bobmail.nl

Kijk voor meer informatie op: www.bobmail.nl/vacatures

Havikstraat 14, Reusel | 013 - 534 8632 | vragen@bobmail.nl | www.bobmail.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10835 Kindermassage Best