bruisende zaken

Brow styling - Permanente make-up  	Skincare - Lash Lift

Brow styling - Permanente make-up Skincare - Lash Lift

01-09-2019

Mijn doel als schoonheidsspecialiste is om jou te inspireren en te helpen om jouw huid in de beste conditie te krijgen. Ik laat je graag kennismaken met Klapp cosmetics. Hoge kwaliteit huidverzorging die passend is bij iedere wens en huidconditie. Beauty by Sunseeree werkt exclusief met dit merk in Etten-Leur!

Wil je werken aan gerichte huidverbetering? Dan kan ik absoluut een Klapp cosmetics treatment aanbevelen.

Dit is een luxe gezichtsbehandeling waarbij we gericht werken aan het verbeteren van de huid op basis van jouw huidconditie. We werken met de producten uit de treatmentset om het gewenste resultaat te behalen. De werkstoffen in de set zijn hoogwaardig en zeer geconcentreerd. Alle treatments kun je ook krijgen in een kuurverband. Het is een hele beleving en geen enkele treatment is hetzelfde. Door de producten ook thuis te gebruiken versterk je de werking van de behandeling en verleng je het effect. Voel de heerlijke huidverzorging en zie de resultaten! De beroemde ASA PEEL treatment met fruitzuren is ook verkrijgbaar in de salon. Een mooie manier om pigmentvlekken, oneffenheden en rimpeltjes aan te pakken. Een ware boost voor de huid!

KENNISMAKINGS ACTIE

Ik wil jou graag de mogelijkheid geven om tegen een leuke prijs kennis te maken met Klapp cosmetics. Voel de diverse texturen, ruik de frisse geuren en ervaar de verwennerij tijdens een kennismakingsbehandeling.

Inhoud gelaatsbehandeling:
Huidanalyse en wensen bespreken
Reiniging Dieptereiniging met een micro of enzymepeeling
Stomen Onzuiverheden verwijderen
Gelaatsmassage + hoofdhuidmassage
Voedend masker
Dag/nachtverzorging Productadvies voor thuis + sample

Ik verwelkom je graag in mijn salon! Op mijn website kun je alle informatie en de actuele prijzen terugvinden. Volg Beauty by Sunseeree op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
Hier kun je ook resultaatfoto’s bekijken.

Puistjes, overbeharing, littekens, pigmentvlekken, (lymf)oedeem... de huid is het grootste orgaan van ons lichaam, maar niet vanzelfsprekend gezond.

Last van een huidprobleem?
Maak dan eens een afspraak voor een intake-gesprek met een behandeladvies, plan dan telefonisch of via onze website online uw afspraak in.

Deze kennismakings-behandeling duurt een uur en is eenmalig te boeken voor het speciale tarief van € 55,-

( +31) 06 112 818 11 www.beautybysunseeree.nl lnstagram/beautybysunseeree 8842 Mabuhay Self-Defense / Sunseeree

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).