Column HUIDPROF

‘Storende en ongewenste’ haren

‘Storende en ongewenste’ haren

01-09-2019

Iedereen herkent het wel, vervelende haren op plaatsen waar je ze liever niet zou willen hebben. Dit kan in het gezicht zijn, maar ook op je lichaam. Denk hierbij aan een bikinilijn, borst of rug. De een wordt ermee geconfronteerd met een dagje strand, de ander dagelijks wanneer men in de spiegel kijkt of iemand een kus geeft.

Ik krijg met regelmaat mensen in de praktijk, die niet voldoende op de hoogte zijn van de behandelmoge-lijkheden van hun probleem. Het maakt niet uit of er veel of weinig haren staan, dikke of dunne haren, man of vrouw, indien iemand hier last van heeft kan het worden behandeld. Wanneer u aanvullend verzekerd bent heeft u een vergoeding voor behandelingen in uw gezicht. Binnen de praktijk werken we volgens de richtlijnen die door de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten zijn opgesteld. Laserontharing of elektrische epilatie Als de haar pigment (kleur) bevat en indien uw gezondheid het toelaat, zal ik u laserontharing adviseren. Zijn de haren wit, grijs of rood en betreft het een klein gebied zal elektrische epilatie een goede behandel-mogelijkheid zijn. Laserontharing passen we toe met een zeer effectieve diodelaser, de lichtbundel die de laser vrijgeeft beschadigd de haar waardoor deze definitief kan worden vernietigd. Bij elektrische epilatie gebeurt dit ook door een minuscuul naaldje in het haarzakje te glijden en vervolgens enkele seconden warmte af te geven. Voordelen - Definitief van uw haren af - Nooit meer scheren, harsen of epileren - Geen last meer van ontstekingen of ingegroeide haren - Goed en zelfverzekerd gevoel Voor meer informatie over laserontharing, elektrische epilatie of andere behandelingen die we in de praktijk toepassen, kunt u terecht op onze website www.HuidProf.nl Een afspraak maken voor intake- gesprek met een behandeladvies, plan dan telefonisch of via onze website online uw afspraak in.

Hilvarenbeekseweg 60-18, Tilburg 013-5802050 Schoonhout 215, Etten-Leur 076-5032841 www.huidprof.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).