bruisende zaken

 Drie bedrijfstakken onder één dak

Drie bedrijfstakken onder één dak

01-09-2019

Een bezig bijtje, zo kun je Linda Matijsen wel noemen. Deze duizendpoot runt onder de noemer Limattivo niet één, maar eigenlijk drie ondernemingen. “En in deze drie ondernemingen ben ik zelf, als hoogsensitief persoon, de gemeenschappelijke deler.”

Wil je meer over mij en mijn veelzijdige onderneming weten? Neem dan een kijkje op www.limattivo.nl

Drie bedrijfstakken

“Wat die drie bedrijfstakken dan precies zijn? Fotografie, belevingstheater en als derde begeleid ik kinderen en volwassenen bij beelddenken, hoogsensitief zijn, ADHD of autisme en leerproblemen. En ook bij een burn-out, slaapproblemen en voor emotionele ondersteuning ben je welkom. Drie totaal verschillende dingen, maar dat maakt juist dat ik mijn werk zo leuk vind. En dat inmiddels alweer tien jaar!”

Belevingstheater

“Wat fotografie omvat, mag duidelijk zijn”, lacht Linda. “Dit doe ik zowel in mijn eigen studio als op locatie. De andere twee takken vragen misschien om wat meer toelichting.” Inderdaad, want wat is belevingstheater precies? “Kort gezegd activeer ik hiermee in de rol van Clown Li de zintuigen van mijn publiek op een interactieve, belevingsgerichte manier. Met mijn belevingstheater richt ik mij op drie doelgroepen: (zeer) ernstig verstandelijk gehandicapten, dementerende ouderen en jonge kinderen tot zes jaar. Doelgroepen voor wie het vaak lastig is om naar het theater te gaan en waarbij reguliere voorstellingen meestal niet aansluiten. Ik lever voor elke doelgroep maatwerk om de zintuigen echt te kunnen prikkelen.”

Zorgprofessional

“De middelste van mijn drie kinderen is extreem hoog sensitief en beelddenkend. Daardoor kwamen we met hem terecht bij een ‘ik leer anders coach’ om ons hierin te begeleiden. Dit vond ik zo interessant dat ik zelf ook verschillende opleidingen ben gaan volgen. Daardoor kan ik nu als zorgprofessional met Limattivo ouders en kinderen ondersteunen en begeleiden in hun gezamenlijke zoektocht naar het vinden van oplossingen voor de dingen waar zij tegenaan lopen. Ontzettend bijzonder om te mogen doen en zo ook andere ouders en kinderen te kunnen helpen.”

Eigenaar: Linda Matijsen | Lage Donk 29, Etten-Leur | 06-23872870 | www.limattivo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).