column

Brow bar - Permanente make-up  	Skincare - Lash lifting

Brow bar - Permanente make-up Skincare - Lash lifting

01-10-2019

Mijn doel als schoonheidsspecialiste is om jou te inspireren en te helpen om jouw huid in de beste conditie te krijgen. In de salon werk ik exclusief met de huidverzorging van Klapp Cosmetics. Dankzij de hoog gedoseerde werkstoffen en ruime keuze aan producten, kunnen we gericht werken aan huidverbetering

De Klapp ACID peel treatment van 60 minuten € 75,00

Het is peelingseizoen! De herfst is een mooi moment om de huid een schoonmaak te geven en deze opnieuw te laten stralen. Waarom zou je kiezen voor een fruitzuurpeeling?

Peelings zijn een effectief middel om diverse huidproblemen te behandelen. Ze kunnen beschadigingen door de zon, pigmentvlekken en oppervlakkige acnelittekens verzachten of de huid verstevigen. De huid ziet er zichtbaar frisser, gladder en egaler uit. Bovendien bevordert fruitzuur de collageenproductie en vermindert het fijne lijntjes in het gezicht.

Een enkele behandeling geeft een flinke boost. In kuurverband zie je nog betere resultaten. Kom vooral eens langs voor een vrijblijvende kennismaking, zodat we kunnen kijken welke peeling passend is voor jouw huidconditie.

Nieuw in de salon: bindweefselmassage voor het gezicht.

Een bindweefselmassage is een intensieve behandeling waarbij je met diverse grepen de huid en het spierweefsel flink aanpakt. Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld.

Het resultaat? Een stevige huid met een jeugdige uitstraling! Een bindweefselmassage kun je eventueel combineren met een gezichtsbehandeling.

Ik verwelkom je graag in mijn salon! Volg Beauty by Sunseeree op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Hier kun je ook resultaatfoto’s bekijken.

( +31) 06 112 818 11 www.beautybysunseeree.nl lnstagram/beautybysunseeree facebook/beautybysunseeree.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen