column

Scheiden?

Scheiden?

01-10-2019

Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Kunnen we scheiden zonder advocaat? Wat kost een scheiding? Hoe snel is het geregeld? Wat doet een mediator? Allemaal vragen waar je graag antwoord op krijgt. F&V Mediation helpt jullie daarbij.

De emotionele kant van de scheiding

De kracht van F&V Mediation is dat we jullie van a tot z begeleiden bij de scheiding. Waar nodig helpen we jullie om emoties hanteerbaar te maken. En we kijken samen naar hoe je op een prettige manier jullie partnerrelatie afrondt. Zijn er kinderen bij de scheiding betrokken? Dan helpen we jullie bij het vormgeven van jullie relatie als collega-ouders. Dit behoort tot de emotionele en relationele kant van de scheiding.

De zakelijke kant van de scheiding

De andere kant van een scheiding is de zakelijke. Alle juridische, financiële en fiscale aspecten die geregeld moeten worden. Dat leggen we vast in het echtscheidingsconvenant, dat wij voor jullie indienen bij de rechtbank.

De relationele en de zakelijke kant van een scheiding horen bij elkaar. Wanneer aan een van beiden niet genoeg aandacht wordt besteed zien we vaak dat dit op een later moment tot onnodige problemen leidt.

Door onze unieke aanpak is de scheiding vlot en kundig geregeld en kunnen jullie weer verder met je leven.

Meer weten?

ijk op www.fenv-mediation.nl

F&V Mediation | 085 0657420 info@fenv-mediation.nl www.fenv-mediation.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).