column

Niet alleen rimpels verouderen je huid. Ook pigment kan hiervoor zorgen. Wij hebben de oplossing!

Niet alleen rimpels verouderen je huid. Ook pigment kan hiervoor zorgen. Wij hebben de oplossing!

01-11-2019

In mijn vorige column sprak ik over lentigo solaris (pigmentvlekken) of ook wel ouderdomsvlekken genoemd. Deze vorm van pigmentvlekken ontstaat door te veel blootstelling aan zon (gezicht, hals en handruggen). Deze vlekken zijn permanent en verdwijnen ook niet in de winter.

WINNAAR AWARD Beste Image Skincare Specialist regio West-Brabant 2018 & 2019!

We kennen ook nog een andere vorm van pigmentatie. Een vorm die wordt veroorzaakt door hormoonverstoring en de zon; Het zwangerschapsmasker (melasma). Je ziet ze vaak ontstaan tijdens de zwangerschap, maar ook pilgebruik kan melasma veroorzaken.

Dé behandeling

Cosmelan is een effectieve behandeling die speciaal ontwikkeld is voor het behandelen van alle vormen van pigmentatie, maar in het bijzonder ook melasma! In een maand tijd zullen melasma, pigmentvlekken en beschadiging door de zon aanzienlijk verminderen tot verdwijnen. De Cosmelanbehandeling wordt uitsluitend door artsen en huidtherapeuten gegeven.

Voordat wij met de behandeling beginnen, is een huidscan nodig voor een diagnose van het pigmentatieprobleem. Je krijgt advies over hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat je kunt verwachten en wat je er zelf het beste thuis aan kan doen.

Heb jij of ken je iemand met melasma? Maak een afspraak voor een gratis huidscan en advies.

Dé behandeling voor zwangerschapsmasker!

www.instituutmarlotte.nl info@instituutmarlotte.nl De Heikant 6, Sprundel 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).