bruisende zaken

Ontspannen en verzorgd de feestdagen tegemoet!

Ontspannen en verzorgd de feestdagen tegemoet!

01-11-2019

De feestdagen zijn in aantocht. Hoe fijn zou het zijn om ontspannen en verzorgd deze dagen in te gaan? Juist in deze drukke periode is het goed om even een verwenmomentje voor jezelf te pakken en te genieten! Mijn doel als schoonheidsspecialiste is om jou te inspireren en te helpen om jouw huid in de beste conditie te krijgen. In de salon werk ik exclusief met de huidverzorging van Klapp Cosmetics. Dankzij de hoog gedoseerde werkstoffen en ruime keuze aan producten, kunnen we gericht werken aan huidverbetering.

Volg Beauty by Sunseeree op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Hier kun je ook resultaatfoto’s bekijken.

Het is peelingseizoen! Een mooi moment om de huid een schoonmaak te geven en deze opnieuw te laten stralen. Waarom zou je kiezen voor een fruitzuurpeeling? Peelings zijn een effectief middel om gericht diverse huidproblemen aan te pakken. Ze kunnen beschadigingen door de zon, pigmentvlekken en oppervlakkige acnelittekens verzachten of de huid verstevigen. De huid ziet er zichtbaar frisser, gladder en egaler uit. Bovendien bevordert fruitzuur de collageenproductie en vermindert het fijne lijntjes in het gezicht. Een enkele behandeling geeft al een flinke boost. In kuurverband zie je het optimale resultaat. Kom vooral eens langs voor een kennismaking, zodat we kunnen kijken welke peeling passend is voor jouw huidconditie.

De Klapp ACID peel treatment kost € 75,00 en duurt 60 minuten.

Nieuw in de salon: bindweefselmassage voor het gezicht.

Een bindweefselmassage is een intensieve behandeling waarbij je met diverse grepen de huid en het spierweefsel flink aanpakt. Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld.

Het resultaat? Een stevige huid met een jeugdige uitstraling.

Voordelen van een bindweefselmassage: Versnelde celdeling waardoor nieuw collageen, bindweefsel en elastine wordt aangemaakt
• Betere doorbloeding van de huid
• Hogere werkstofopname door de huid
• Verbetering algemene huidconditie
• Minder rimpels en lijntjes
• Preventie huidveroudering
• Voorkomt vochtophopingen
• Voorkomt verslappingen

TIP: Make-up workshop

Zin in een glamour look voor de feestdagen? Tijdens een make-up workshop leer je dé tips en tricks op make-up gebied en krijg je persoonlijk advies en begeleiding. We beginnen met een huidanalyse, huidverzorging als basis en gaan vanuit daar een complete look naar wens creeren. Je leert diverse technieken, welke producten je het beste kunt gebruiken en hoe je de wenkbrauwen mooi kunt shapen. Uiteraard kijken we hoe we jouw mooie punten kunnen accentueren en wat je graag wilt leren. Misschien heb je zelf een aantal cosmeticaproducten waarvan je niet goed weet hoe je het kan toepassen? Daar zouden we ook aandacht aan kunnen besteden.

Dit doen we in een gezellige sfeer met een hapje en een drankje. Een workshop kun je in een privé sessie volgen, maar ook in een groep van maximaal vier personen. Een leuke workshop om bijvoorbeeld samen met vriendinnen te volgen.

(+31) 06 112 818 11 www.beautybysunseeree.nl lnstagram/beautybysunseeree facebook/beautybysunseeree.nl

Beauty by Sunseeree is dé schoonheidssalon voor ontspanning, huidverbetering en uiterlijke verzorging. Naast diverse schoonheidsbehandelingen ben ik ook gespecialiseerd in browstyling, wimperstyling en permanente make-up.

Ik verwelkom je graag voor een vrijblijvende kennismaking.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie