column

Wat doet Vitamine C  allemaal voor de huid?

Wat doet Vitamine C allemaal voor de huid?

01-12-2019

Dat Vitamine C belangrijk is voor ons voeding dat weten we ondertussen wel. Vandaar ook dat in vroegere tijden veel zeelui bij een langdurig te kort aan fruit en groeten door een Vitamine C te kort scheurbuik kregen. Maar ook in onze cosmetische producten is het een topper!

Aanbiedingsset Reiniging + serum (4-6 mnd gebruik) normaal € 110,- Nu set € 99,- + GRATIS Vitamine C oogcrème & luxe toilettas

Voordelen Vitamine C in cosmetica: Het is essentieel voor de aanmaak van collageen (welke we vanaf ons 25e levensjaar met 1% per jaar verliezen). Het hydrateert de huid Het kalmeert en heeft een ontstekingsremmende werking op de huid en is daarom ook uitermate geschikte voor de gevoelige, rode, couperose/ rosacea en acne huiden Het kan pigment in de huid verminderen Het is een antioxidant, wat schade door vrije radicalen zoals uv-licht kan beperken.

Al met al mag Vitamine C dus niet missen in je skincare routine! Maar let op: Er is een belangrijke voorwaarden aan het gebruik van Vitamine C in huidverzorging: Vitamine C werkt alleen in hoge concentraties (minstens 4%). Om erachter te komen of er inderdaad voldoende in een product aanwezig is, kun je naar de ingrediëntenlijst kijken; de stof moet bovenaan vermeld staan.

Ontdek nu onze Vitamine C aanbiedingset en ervaar wat het voor jouw huid doet! TIP: ook leuk voor de decembermaand. OP=OP Benieuwd of Vitamine C ook een goed aanvulling kan zijn op jouw skincare regime? Maak een afspraak voor een gratis huidscan + advies.

Vitamine C reinigingsmilk; 12% Vitamine C Vitamine C Serum; 15% Vitamine C

www.instituutmarlotte.nl info@instituutmarlotte.nl De Heikant 6, Sprundel 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11076 Multivlaai Etten-Leur