bruisende zaken

Ontspannen en verzorgd het nieuwe jaar tegemoet!

Ontspannen en verzorgd het nieuwe jaar tegemoet!

01-01-2020

De beste wensen voor het nieuwe jaar! Een nieuw jaar, een nieuw begin. Is jouw goede voornemen een stralende huid? Dan ben je bij Beauty by Sunseeree op het juiste adres voor huidverbetering. Het koude weer buiten en de droge lucht binnen - thuis of op het werk - kan de huid flink uitdrogen en kwetsbaar maken. Dankzij onze diverse gezichtsbehandelingen kun je jouw huid in de beste conditie krijgen. De schoonheidssalon werkt exclusief met Klapp cosmetics in Etten-Leur. Het verschil zit in de hoeveelheid werkstoffen in de huidverzorging voor het beste resultaat en geschikt voor iedere huidconditie.

Volg Beauty by Sunseeree op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Hier kun je ook resultaatfoto’s bekijken.

KLAPP Fruitzuurpeeling

De winter is een mooi seizoen om de huid een flinke boost te geven. Waarom zou je kiezen voor een fruitzuurpeeling? Peelings zijn een effectief middel om gericht diverse huidproblemen aan te pakken. Ze kunnen beschadigingen door de zon, pigmentvlekken en oppervlakkige acnelittekens verzachten of de huid verstevigen. De huid ziet er zichtbaar frisser, gladder en egaler uit. Bovendien bevordert fruitzuur de collageenproductie en vermindert het fijne lijntjes in het gezicht. In kuurverband zie je het optimale resultaat. Kom vooral eens langs voor een kennismaking, zodat we kunnen kijken welke peeling passend is voor jouw huidconditie.

Een fruitzuurpeeling is al mogelijk vanaf €75,00 en duurt 60 minuten.

Een bindweefselmassage is een intensieve behandeling waarbij je met diverse grepen de huid en het spierweefsel flink aanpakt. Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Het resultaat? Een stevige huid met een jeugdige uitstraling, zelfs na één behandeling.

Voordelen van een bindweefselmassage: Versnelde celdeling waardoor nieuw collageen, bindweefsel en elastine wordt aangemaakt
• Betere doorbloeding van de huid
• Hogere werkstofopname door de huid
• Verbetering algemene huidconditie
• Minder rimpels en lijntjes
• Preventie huidveroudering
• Voorkomt vochtophopingen
• Voorkomt verslappingen

Populair: bindweefselmassage voor het gezicht.

Nog nooit waren wenkbrauwen zo belangrijk als nu. Sunseeree is gespecialiseerd in wenkbrauwstyling. Omdat iedereen uniek is, wordt er bij elke behandeling gekeken naar de gezichtsvorm, de haargroei en bespreken we de wensen. De wenkbrauwen worden mooi in model gebracht d.m.v. knippen, waxen en epileren. Ook kunnen de wenkbrauwen gekleurd worden met verf of henna. Ben jij klaar voor een transformatie?

All about the brows

Beauty by Sunseeree is dé schoonheidssalon voor ontspanning, huidverbetering en uiterlijke verzorging. Naast diverse schoonheidsbehandelingen ben ik ook gespecialiseerd in browstyling, wimperstyling en permanente make-up.

Ik verwelkom je graag voor een vrijblijvende kennismaking.

(+31) 06 112 818 11 www.beautybysunseeree.nl lnstagram/beautybysunseeree facebook/beautybysunseeree.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).