bruisende zaken

Als je haar maar goed zit…

Als je haar maar goed zit…

01-02-2020

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in andermans zaken, is de tijd voor Claudia Rooijakkers nu rijp. 1 februari opent zij de deuren van haar eigen kapsalon: Blond & Donker. “Een kapsalon voor iedereen”, aldus de trotse eigenaresse.

‘Wij werken niet op afspraak, loop dus gewoon even binnen!’

“Ik wilde mijn hele leven al kapster worden”, vertelt Claudia enthousiast. “Al op mijn dertiende begon ik aan de opleiding en inmiddels zit ik alweer meer dan vijftien jaar in het vak. In die jaren heb ik bij diverse salons heel wat ervaring opgedaan, zowel achter als voor de schermen. Ik weet daardoor precies wat wel en niet werkt en daar kunnen de klanten van mijn nieuwe, eigen salon alleen maar profijt van hebben.”

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Claudia omschrijft Kapsalon Blond & Donker als laagdrempelig, gezellig, een plek waar iedereen welkom is en waar haar klanten echt het gevoel van een uitje moeten hebben. “We zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken en kunnen daardoor alle mogelijke kapsels knippen. We staan voor kwaliteit, maar dan tegen een zeer scherpe prijs. Dat is waardoor wij onszelf gaan onderscheiden in Etten-Leur.”

Ambities

Wat de onderneemster betreft, blijft het niet bij deze ene zaak. Ambitieus als ze is, streeft Claudia naar vier vestigingen binnen vijf jaar. “Met ons concept moet dat zeker realistisch zijn. We beginnen met z’n vieren, maar hebben met tien stoelen volop de ruimte om te groeien.” Daarnaast biedt de salon nog twee extra ruimtes. “Een wil ik zelf gaan gebruiken voor diverse beautybehandelingen, de andere wil ik gaan verhuren, bijvoorbeeld aan een nagelstylist of een specialist op het gebied van wimperextensions, om mijn klanten net dat beetje meer te kunnen bieden.”

Kapsalon Blond & Donker Eigenaar: Claudia Rooijakkers Bisschopsmolenstraat 101, Etten-Leur Volg ons op en : blondendonker www.blondendonker.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).