bruisende zaken

Massage is geen luxe, maar een pre

Massage is geen luxe, maar een pre

01-03-2020

Tja... Massage is voor heel veel mensen een uiting van luxe, maar het zou een pre moeten zijn. Goed voor je lichaam zorgen is belangrijk, dat zul je met me eens zijn. Een massage doet meer dan je denkt!

“Na een kort gesprekje weet ik precies waar de klant aan toe is”

Tijdens een massage ontspan of activeer je de spieren waardoor je een betere doorbloeding krijgt en de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Oftewel een win-winsituatie.

Door een regelmatige massage ben je beter bestand tegen stress, slaap je beter, ervaar je minder pijn en zit je binnen de kortste keren beter in je vel. In mijn praktijk geef ik de ontspanningsmassage, hot stone massage en een combinatie van beide! Ook geef ik combinaties van sport- en ontspanningsmassages.

Deze massages zijn altijd in overleg met de klant, want geen mens is hetzelfde. En juist door even voor de massage een kort gesprekje te houden weet ik precies waar de klant aan toe is. En het blijft altijd mijn motto: klant blij, ik blij! En ja, ik ben mijn massagedroom begonnen in maart 2019 en ik ben nu heel druk bezig deze te verwezenlijken. Ik heb ondertussen vele certificaten aan de wand in de praktijk, maar daar ben Ik zeer zeker nog niet klaar. Er valt nog zoveel te leren, te doen. Ik ga ervoor! Ik hoop jullie dan ook te mogen verwelkomen in mijn praktijk om zelf te ervaren wat massage met je kan doen.

Tot binnenkort!

Jacky’s Massagepraktijk | Vianenstraat 7, Zevenbergen | 06-48346650 | Facebook: Jacky’smassagepraktijk

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).