bruisende zaken

Een momentje voor jezelf

Een momentje voor jezelf

01-03-2020

Saskia van Beers droomde al langer van een eigen beautysalon. In februari 2019 waagde ze de sprong en opende ze de deuren van Salon Just You in Sint Willebrord. Met verschillende massages en voetbehandelingen helpt ze je om even lekker te ontspannen. “Iedereen heeft behoefte aan tijd waarin het helemaal om jou draait.”

“Ik loop over van de ideeën”

“Ik volg nog steeds opleidingen en trainingen om mezelf te ontwikkelen én om mensen een ruim aanbod van behandelingen aan te kunnen bieden”, vertelt Saskia. “Bij alles wat ik doe, neem ik alle tijd om jou de aandacht te kunnen geven die je verdient. Uiteraard met een kopje koffie of thee erbij. Vaak krijg ik in het volste vertrouwen heel persoonlijke verhalen te horen, wat dat betreft ben ik net een psycholoog.”

Massages

Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Kies dan voor een ontspanningsmassage. “Of een heerlijke hotstone massage, waarbij ik gebruik maak van verwarmde basaltstenen. Op korte termijn komen daar een Chinees-Indische hoofdpijnmassage en een bamboemassage bij. Ik doe mijn best om juist wat meer bijzondere behandelingen aan te bieden, mijn salon moet wel speciaal blijven.”

Mooi en verzorgd

Waxen (van gezicht en lichaam) behoort eveneens tot de mogelijkheden. En natuurlijk kun je ook je voeten laten verwennen. “Desgewenst sluit ik dit af met een gellakbehandeling zodat je voeten er weer mooi en verzorgd uit zien.”

Leuke producten

Bij Just You kun je ook leuke producten kopen. “Sinds kort ben ik een verkooppunt van HFL laboratories. Ze hebben onder andere een spray die bijvoorbeeld geweldig werkt bij kalknagels. Daarnaast is Dadi’ Oil bij mij verkrijgbaar, een verzorgende olie die wonderen doet bij droge nagelriemen, eczeem, koortslip en vele andere aandoeningen.”

Enthousiast

Het enthousiasme van Saskia is overduidelijk in ons gesprek. “Ik ben echt een mensen-mens, ik vind het heerlijk om met mensen bezig te zijn. Als ik de positieve recensies op mijn Facebook pagina lees, dan word ik daar helemaal gelukkig van. Daar doe ik het voor!”

Kraaiendonk 17, Sint Willebrord | 06-10296794 | info@salon-justyou.nl | www.salon-justyou.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).