bruisende zaken

Total Body WorX voor een gezonde & sportieve levensstijl

Total Body WorX voor een gezonde & sportieve levensstijl

01-04-2020

Bewegen, gezonde voeding en ontspanning zijn goed voor je. Erin slagen daar balans in te vinden, is wat anders. Bij Total Body WorX bieden wij allerlei soorten fitness en groepslessen aan en diverse programma’s voor gezonde voeding. Zo zit er altijd wel iets bij wat bij je past en wat je ook nog eens heel leuk gaat vinden. Wij kijken persoonlijk naar wat goed voor je is en weten met een geweldige motivatie iedereen aan het bewegen te krijgen.

De eigenaresse, Anja Bastiaansen, heeft van haar passie haar werk gemaakt. In Rijsbergen heeft ze haar eigen sportschool Total Body WorX met meer dan 300 m² sportruimte. Zij is echt een sportmens in hart en nieren, zonder te bewegen kan ze niet leven. Het is de rode draad in haar leven. Ze heeft meer dan 35 jaar fitnesservaring en voorheen deed ze aan paardrijden, voetbal, turnen en karate. Elke keer als ze iets bijleert, vindt ze het fijn om die kennis te delen en door te geven. Het doet haar en haar leden goed om ze te begeleiden en te motiveren. Bewegen is de energie voor lichaam en geest, het geeft je echt een gelukkig gevoel. Haar missie is dan ook om heel Rijsbergen en omgeving in beweging te krijgen.

Bij Total Body WorX kun je voor alles terecht om te bewegen, voor voeding en voor sociale contacten. Er is een ontvangstruimte en twee kleedlokalen met douches en twee fitnesszalen met diverse apparaten om fitnessoefeningen of cardio te doen. Boven is er een workoutzaal waar groepslessen worden gegeven, zoals spinning, yoga, circuit training, total workout, pump, HIIT, BBB, Stretch & FleX en workshops, zoals aerial yoga en zelfs diverse cursussen. Ook buiten geven we les in Bootcamp en FittWalk. De groepen zijn niet groter dan 15 personen. Anja heeft de leiding over een heel gevarieerd team dat door haar aangestuurd wordt. Wij maken voor eenieder een schema op maat, maar natuurlijk kan je ook zelfstandig aan de slag. In het begin stellen we samen een doel en bekijken dan hoe we dat kunnen behalen. Daarnaast hebben we verschillende voedingsprogramma’s die er mede voor kunnen zorgen dat je je doel bereikt. De tarieven zijn aantrekkelijk en bij twijfel kun je een strippenkaart nemen of een losse les. We hebben al een abonnement vanaf € 5,50 per week.

Total Body WorX in Rijsbergen is een sportschool voor iedereen. Onze sportschool is erg laagdrempelig. De vriendelijkheid en gastvrijheid van Anja en haar team spelen daar een grote rol in, je bent er absoluut geen nummer. Hier voelt iedereen zich thuis.

Antwerpseweg 8 Rijsbergen 06-29502104 info@totalbodyworx.nl www.totalbodyworx.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie