column

Microneedling voor een gezonde, frisse en stralende huid!

Microneedling voor een gezonde, frisse en stralende huid!

01-04-2020

Microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. Het is één van de meest effectiefste methodes voor het krijgen van een mooie en gezonde huid. Door middel van loodrechte, trillende bewegingen met minuscule naaldjes worden microverwondingen in de huid gemaakt, waardoor de huid zich op celniveau zal gaan herstellen en vernieuwen.

WINNAAR AWARD Beste Image Skincare Specialist regio West-Brabant 2018 & 2019!

Microneedling resulteert in een duidelijke verbetering van de huid bij:
• (acne) littekens
• rimpels en lijntjes in aangezicht en decolleté
• een verslapte huid
• verouderde -en zon beschadigde huid
• een vale of doffe teint
• striae (striemen) en littekens op het lichaam

Wat kun je tijdens en na de behandeling bij de huidtherapeut verwachten?

Resultaten van de behandeling zijn; gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van pigmentvlekken, opvulling van acnelittekens, gladder maken van operatie of traumatische littekens. Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om het collageen en elastine aan te maken. Dit duurt minimaal 6 weken. Afhankelijk van het doel en de huidconditie worden 3 tot 6 behandelingen geadviseerd.

Optimaal resultaat

Voor het optimale resultaat worden naast de behandeling bij ons ook producten voor thuis geadviseerd. Een aantal ingrediënten zijn namelijk onmisbaar tijdens deze kuur. Dit zijn wetenschappelijk bewezen effectieve ingrediënten die het resultaat van de behandeling versterken. Daarnaast is het thuis rollen ook zeer aan te raden. Let alleen wel op schaf niet zomaar een willekeurige roller aan! Hierin zijn een aantal voorwaarden van groot belang, denk hierbij aan het aantal naaldjes, lengte en de juiste tussenstof. Ik adviseer je hier graag in.

Ben jij na het lezen van deze column benieuwd of een microneedling behandeling ook iets voor jou kan zijn?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek inclusief huidscan!

www.instituutmarlotte.nl info@instituutmarlotte.nl De Heikant 6, Sprundel 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie