bruisende zaken

De meerwaarde van een  zelfstandig trouwambtenaar

De meerwaarde van een zelfstandig trouwambtenaar

01-05-2020

Waarom zou je als bruidspaar kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar als je gewoon van de gemeente een trouwambtenaar toegewezen kunt krijgen? Zeker, ook een trouwambtenaar van de gemeente zal zijn of haar best doen om een zo mooi mogelijke ceremonie in elkaar te draaien voor die ene grote dag.

Willen jullie dat de grote dag persoonlijker wordt? Meer humor? Meer gevoel? Dat er geluisterd wordt naar jullie wensen? Kijk dan op www.kalebabs.nl

Er zijn echter ook wezenlijke verschillen. Een trouwambtenaar van de gemeente ziet het bruidspaar slechts één keer, ongeveer drie à vier weken voor de huwelijksdag. Een zelfstandig trouwambtenaar doorloopt een traject van meerdere maanden met een bruidspaar. Er zijn vele contactmomenten waarop het bruidspaar en de zelfstandig trouwambtenaar elkaar echt leren kennen, zodat er op dat ene belangrijke moment, op die ene mooie dag, een vertrouwd iemand voor het bruidspaar staat.

Zoals bij velen in de trouwbranche is mijn werk een uit de hand gelopen hobby. Bruidsparen die voor mij kiezen als trouwambtenaar zijn verzekerd van een heel persoonlijke ceremonie met de juiste dosis humor. Ook muziek is voor mij een zeer belangrijk onderdeel van de ceremonie. Doordat ik mijn eigen geluidsapparatuur heb, kan ik zelf de muziek bedienen. Er gaat echter niets boven livemuziek tijdens de ceremonie. Daarvoor werk ik samen met een zangeres.

Het is leuk om te merken dat je bedrijfje goed loopt. Al ruim anderhalf jaar voor de grote dag krijg ik aanvragen binnen. Als je als bruidspaar wil kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar is mijn advies dan ook: wees er op tijd bij!

Kale Babs, Frank Boomaerts, trouwambtenaar | www.kalebabs.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).