bruisende zaken

Vol enthousiasme de weg op

Vol enthousiasme de weg op

01-06-2020

Heb jij een leeftijd van boven de 16,5 jaar? En wil jij op een fijne manier begeleid worden om een veilige, zelfstandige en sociale weggebruiker te worden? Dan moet je zeker contact opnemen met Autorijschool Heleen Jochems! Bij Heleen telt maar één ding: dat jij je rijbewijs gaat halen!

Vraag vandaag nog een proeflespakket aan voor slechts € 100,- (4 rijlessen inbegrepen)

Heleen is jarenlang als chauffeur werkzaam geweest. Aan ervaring op de weg dus geen gebrek. Het leek haar, na een gesprek met een rijinstructeur, fantastisch om andere mensen iets te leren. Om andere mensen te leren om op de juistedeel te nemen aan het verkeer. Daarom startte ze haar eigen autorijschool. En met succes!

Al vroeg de weg op

Op zestienjarige leeftijd mag je al theorie-examen doen. Hier laat je zien dat je gevaar herkent, de verkeersregels weet en verkeersinzicht hebt. Zo kun jij vol vertrouwen op 16,5-jarige leeftijd starten met de lessen bij Heleen. Op zeventienjarige leeftijd mag je zelfs al afrijden. Hierna moet je nog rijden met een begeleider, maar als je achttien bent kan je gelijk individueel de weg op.

Ongeacht jouw situatie

Heleen is erg sociaal en zorgt ervoor dat je keer op keer enthousiast de lesauto in stapt. Daarbij specialiseert ze zich graag in jeugd met bijzondere behoeften. Samen met jou gaat Heleen ervoor zorgen dat je het traject, ongeacht de situatie waarin je verkeert, met een positief gevoel en rijbewijs afsluit.

Scherpe prijzen

Wist je dat een rijopleiding niet eens duur hoeft te zijn? Heleen hanteert scherpe prijzen. Daarbij kun je bij Heleen een proefpakket nemen en krijg je voor een kleine prijs vier autorij-lessen. Dat scheelt al heel veel in je portemonee.

Wacht daarom niet langer en vraag vandaag nog een proefpakket aan.

‘Ik maak je graag enthousiast om ervoor te zorgen dat je met volle moed aan de rijles begint’

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire