column

Op een juiste wijze (blijven) thuiswerken? Hier zijn de juiste meubelen te verkrijgen

Op een juiste wijze (blijven) thuiswerken? Hier zijn de juiste meubelen te verkrijgen

01-06-2020

Thuiswerken blijkt aan de eetkamertafel of met de laptop op schoot toch een grotere uitdaging dan verwacht. Allemaal overkomelijk, maar hoe fijn is het om nu en straks na de coronaperiode een goede thuiswerkplek te hebben...

#thuis aan het werk

Daarom kunt u naast bureaustoelen, bureaus en accessoires nu ook gebruikmaken van de speciale #ThuisAanHetWerkplek ACTIE. Huren in verschillende termijnen is ook mogelijk. Los van deze actie heb ik nog meer interessante producten.

Kijk op: thuisaantwerk.com/gezondzittendwerken Inlogcode: gzw-corona

Gratis online werkplekcheck

Als werkplekspecialist ondersteunt Gezondzittendwerken.nl – gevestigd in Bergen op Zoom – u op weg naar een gezonde en vitale werkomgeving. Heeft u (beginnende) fysieke klachten? Of bent u gewoon benieuwd of uw thuiswerkplek Arbo-proof is? Ik kijk graag met u mee! Middels een videobel-afspraak (via Zoom, Skype of Facetime) bekijken we uw werkplek en bied ik mogelijke oplossingen zodat u gezond zittend kunt blijven werken.

Niet iedereen is zich ervan bewust dat zittend werk klachten met zich mee kan brengen. Daarom is het verstandig om eens goed naar je werkomgeving te laten kijken, bij voorkeur door een werkplekspecialist die weet wat de gezondheidsrisico’s zijn en een onderbouwde oplossing heeft. Helmy van Gezondzittendwerken.nl is zo’n specialist. Met haar expertise als logopedist en stemtherapeut, jarenlange ervaring in de kantoorinrichtingsbranche en opleiding tot werkplekadviseur helpt ze elke werkplek arbo proof te maken én in te richten.

Westerland 13 Bergen op Zoom 06-10202148 | info@gezondzittendwerken.nl gezondzittendwerken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire