column

Brow Bar - Huidverbetering      Permanente Make-up - Lash Lift

Brow Bar - Huidverbetering Permanente Make-up - Lash Lift

01-06-2020

Mijn doel als schoonheidsspecialiste is om jou te inspireren en te helpen om jouw huid in de beste conditie te krijgen. In Etten-Leur heeft Beauty by Sunseeree de eer om exclusief met Klapp cosmetics te werken. Dit merk staat bekend om haar innoverende huidverzorging.

In de schoonheidssalon kun je terecht voor: Luxe Klapp treatments ACID peelings Dermapen 4 Bindweefselmassage Diverse gezichtsbehandelingen Permanente make-up Brow styling Elleebana Lash lift Beauty workshops Visagie

De vraag ‘hoe vaak moet ik naar de schoonheidsspecialist gaan’ wordt regelmatig gesteld. Er zijn diverse redenen om een gezichtsbehandeling te ondergaan. De een heeft bijvoorbeeld last van pigmentvlekken of rimpeltjes en de ander wil graag alle onzuiverheden grondig laten verwijderen. Elke huid is uniek en de behoeftes van de huid kunnen veranderen. Ik adviseer om de salon elke vier à zes weken te bezoeken. Naast een stralende huid en ervaar je een ontspannend verwenmoment om even tot jezelf te komen. Ik verwelkom je graag in de salon voor een vrijblijvende kennismaking inclusief huidanalyse.

Ook thuis kun je werken aan een mooie huid met een gezonde glow met de producten van Klapp Cosmetics.

Ik verwelkom je graag in mijn salon! Op mijn website kun je alle informatie en de actuele prijzen terugvinden. Volg Beauty by Sunseeree op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Hier kun je ook resultaatfoto’s bekijken.

( +31) 06 112 818 11 www.beautybysunseeree.nl lnstagram/beautybysunseeree

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).