column

Last van acne?

Last van acne?

01-06-2020

Een groot deel van onze klanten komt met de vraag hoe ze van hun acne afkomen. Vaak hebben ze al van alles geprobeerd en nog steeds last van acne.

Iets wat we veel behandelen en ook succesvol kunnen aanpakken. Hoe? Door de juiste producten aan te bieden (werkzame ingrediënten), het opvolgen van adviezen hoe je jouw huid het beste kan verzorgen, een stukje voedingsadvies en de juiste behandelingen. Of je nu last hebt van acne in de puberteit of op volwassen leeftijd, je kunt er echt van afkomen! Acne ontstaat door verschillende factoren zoals hormonen, verhoogde talgproductie, verdikte opperhuid, P.acnes bacterie, voeding en bijvoorbeeld verkeerd cosmeticagebruik.

Tips als je last hebt van acne:

Vermijd zuivel, varkensvlees en snelle suikers Reinig je huid twee keer per dag (combinatie van reiniging met milde en exfoliërende eigenschappen) Verschoon elke dag je kussensloop (zo krijgen bacteriën geen kans) Was je gezicht direct na het sporten Gebruik de juiste producten met werkzame ingrediënten (een juiste combinatie van milde en krachtige ingrediënten) Bescherm je huid tegen de zon om pigmentvlekken en littekens te voorkomen Vermijd alcohol, parfum, parabenen, lanoline en minerale oliën in huidverzorging Heel belangrijk is, en dat geldt voor ieder huidprobleem, laat je goed adviseren. Iedere huid is anders en ook iedereen reageert anders op producten en behandelingen. Wij helpen je graag op weg naar jouw droomhuid! Met de beste aanpak waarin we starten met een gratis intake inclusief huidscan voor een kijkje in je eigen huid.

Neem contact met mij op via info@instituutmarlotte.nl of 0165-387081. Wij staan voor je klaar!

www.instituutmarlotte.nl info@instituutmarlotte.nl De Heikant 6, Sprundel 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen