Adverteren werkt!

bruisende zaken

Autobedrijf C.A. Oomen ontzorgt de klant totaal

Autobedrijf C.A. Oomen ontzorgt de klant totaal

01-08-2020

Autobedrijf C.A. Oomen in Sprundel is al 58 jaar hét allround adres voor het onderhoud van alle merken auto’s, (schade)reparaties en de verkoop van betrouwbare occasions. U kunt er eveneens terecht voor apk-keuringen, airco-onderhoud, ruitreparaties, banden en nog veel meer. Kortom: voor alles op autogebied staan Ruud en Sasha Oomen samen met hun team voor u klaar!

Reactie van een klant: “Wat ik bij dit bedrijf erg waardeer is het meedenken in oplossingen om kosten te besparen. Zeer servicegericht!”

Autobedrijf C.A. Oomen is in de loop der tijd uitgegroeid tot een modern allround bedrijf: “We zijn van alle markten thuis. U kunt bij ons onder andere terecht voor een nette en betrouwbare occasion, apk, onderhoud, airco-onderhoud, storingen, banden en ga zo maar door. We beschikken over moderne uitlees-apparatuur voor alle merken zodat we snel diagnoses kunnen stellen en de storing kunnen verhelpen. Daarnaast staat onze pechhulpdienst voor u paraat en verzorgen we uw (ruit)schade reparatie. We ontzorgen onze klanten dus op alle gebieden, zodat ze qua vervoer altijd op ons kunnen rekenen. Want mobiliteit is in deze tijd gewoon heel belangrijk. Wij denken echt met de klant mee en zoeken altijd naar een passende oplossing; kunnen we bijvoorbeeld een reparatie uitvoeren met een gereviseerd onderdeel, dan bieden we dat als optie aan. En we blijven prijzen vergelijken van verschillende leveranciers. Wie op zoek is naar een occasion en die niet in onze showroom vindt, kan ook een zoekopdracht bij ons uitzetten. Wij gaan dan op zoek en vinden vaak datgene wat de klant zoekt.” Voor meer informatie kunt u terecht op www.caoomen.nl

Sint Janstraat 149, Sprundel | info@caoomen.nl | 0165-382830 | www.caoomen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).