column

Dermapen, Dermaroller of microneedling?

Dermapen, Dermaroller of microneedling?

01-10-2020

Misschien heb je er weleens van gehoord? Allemaal termen voor dezelfde methode: microneedling.

WINNAAR award beste IMAGE Skincare specialist 2018,2019 & 2020!

Microneedling is een methode die wordt uitgevoerd door middel van een Dermapen of Dermaroller. Deze techniek maakt gecontroleerd hele kleine kanaaltjes in de huid. Zó klein dat je ze met het blote oog niet ziet. Voor je huid zijn dit kleine wondjes waardoor je huid een wondgenezingsproces tot stand brengt. Hierbij komt onder andere collageen en elastine vrij. Laten dit nu juist twee belangrijke bouwstenen zijn voor een mooie, gezonde, stralende huid met minder rimpels en/of littekens. Het interessante is meteen dat je zelf je huid aanzet tot actie. Een geheel natuurlijke manier van huidverbetering dus! Vanaf ons 25e levensjaar neemt collageen namelijk met een procent per jaar af én maak je dit niet meer uit jezelf aan. Vanaf dit moment gaat de huidveroudering langzaam intreden.

Wij voeren de microneedling behandeling in onze praktijk uit met de Dermapen. Dit is een persoonlijke voorkeur, omdat een roller makkelijker kan ‘haken’ in de huid en wij de Dermapen continu in diepte kunnen bijstellen en hierdoor dus een geheel gepersonaliseerde behandeling kunnen bieden. Een huid met (acne)littekens moet nu eenmaal vaak wat dieper behandeld worden dan een (preventieve) behandeling tegen huidveroudering.

Deze behandeling verfijnt de poriestructuur, vermindert fijne lijntjes/rimpels en (acne)littekens, egaliseert de huid en zet je huid écht aan het werk! Voor het optimale effect worden drie tot zes behandelingen geadviseerd. Een leuke bijkomstigheid is dat uit onderzoek is gebleken dat zelfs na zes behandelingen er nog steeds een verbetering van collageen in de huid meetbaar was.

Voor vrijblijvend advies en/of een intakegesprek neem contact met mij op.

www.instituutmarlotte.nl info@instituutmarlotte.nl De Heikant 6, Sprundel 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11076 Multivlaai Etten-Leur