bruisende zaken

De leukste photobooth op drie wielen

De leukste photobooth op drie wielen

01-12-2020

Een fotograaf die de mooie momenten van een feest vastlegt kennen we al. Van der Fotograaf pakt het anders aan: zij rijden de Italiaanse Piaggio APE bij je naar binnen. Deze sfeervolle photobooth, verstopt in een ‘Sisi-autootje’, zorgt meteen voor een attractie op je feest of bruiloft én verzamelt alle leuke herinneringen van jouw avond.

Kijk op www.vanderfotograaf.nl voor meer informatie en foto’s

“Als mensen terugkomen uit Italië en met name uit Toscane, zijn ze vaak op slag verliefd. Op het land, maar vooral op de sfeer. Niet gek dat veel feesten en bruiloften in deze stijl worden gehouden. Dit complete plaatje wilden we ook creëren met de Piaggio”, vertelt Michael enthousiast. “Ook op de Piaggio APE wordt men op slag verliefd.” Met dit plaatje in gedachten bouwde Michael een oude Piaggio om tot photobooth. Er is gekozen voor een vintage look: de buitenkant in een pastelgroene kleur met houten en chromen accenten en ook het logo past bij de vintage stijl. Zelfs over het materiaal om de Piaggio in te richten is nagedacht. De binnenkant is bekleed met warm Toscaans olijfhout, hierin zitten de camera, printer en het touchscreen verwerkt. “We gebruiken materiaal dat past bij de streek en sfeer. Het gaat om het gevoel dat de Piaggio APE meeneemt, én hij moet er voor iedereen zijn!” In de Piaggio kun je je eigen gang gaan en met props, passend bij het feest, de gekste foto’s maken met je vader, vriendin of oma. Terwijl je dat doet, loopt Michael rond om het feest zelf te fotograferen.

“In de Piaggio krijg je veel grappige, geposeerde foto’s, maar daarnaast willen mensen ook vaak het feest herinneren zoals dat was”, vertelt Michael. “Die combinatie leveren wij!”

Van der Fotograaf | michael@vanderfotograaf.nl | 06 39 56 82 08 | www.vanderfotograaf.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken