column

Tips voor winterbanden: wel of niet?

Tips voor winterbanden: wel of niet?

01-12-2020

Steeds meer landen kennen verkeersregels over het gebruik van winterbanden. Sommige landen hebben een vaste periode waarin winterbanden verplicht zijn, in andere hangt het af van het winterse weer.

Autobedrijf C.A. Oomen in Sprundel is al 58 jaar hét allround adres voor het onderhoud van alle merken auto’s, (schade)reparaties en de verkoop van betrouwbare occasions. U kunt er eveneens terecht voor apk-keuringen, airco-onderhoud, ruitreparaties, banden en nog veel meer. Dan moet je dus in ieder geval bij SNEEUW, IJS OF GLADHEID op winterbanden rijden. Meestal in combinatie met andere winteruitrusting, zoals voldoende antivries-ruitensproeiervloeistof en goede ruitenwissers.

De winterband is ook in Nederland met zijn relatief zachte winters en vlakke wegen de veiligste band. De ANWB adviseert ze dan ook voor automobilisten die IEDERE DAG op hun auto moeten kunnen vertrouwen en voor wie met de auto op WINTERSPORT gaat.

Sommige automobilisten overwegen slechts twee winterbanden te nemen voor de aangedreven wielen. DIT IS RONDUIT ONVEILIG. Twee sets verschillende banden met verschillende eigenschappen op één auto leveren onvoorspelbaar rijgedrag op.

Wij zijn CarXpert: Persoonlijke service, klantgericht, garanties op reparaties en onderdelen, up-to-date kennis, erkende apparatuur en vaste scherpe prijzen.

Sint Janstraat 149, Sprundel | info@caoomen.nl 0165-382830 | www.caoomen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire