bruisende zaken

5 tips om huidveroudering tegen te gaan

5 tips om huidveroudering tegen te gaan

01-12-2020

We zijn inmiddels beland in de laatste maand van het jaar. En ondanks dat het dit jaar wat anders dan anders zal zijn, hopen we dit met onze dierbaren te kunnen vieren.

WINNAAR AWARD Beste Image Skincare Specialist regio West-Brabant 2018 & 2019!

1. Exfolieer voor een mooie glow! Elke huid biedt een dikke laag dode huidcellen. Dit is om ons te beschermen, maar een teveel aan dode huidcellen helpt niet mee aan een frisse huid. Het veroorzaakt een grauwe, doffe huid. Het is verstandig om regelmatig (dagelijks) de dode huidcellen te verwijderen om een mooie, egale en stralende huid te behouden. Kies liever voor een product met fruitzuren of enzymen en geen korrel. Deze kan namelijk je huid beschadigen.

2. Hydrateer je huid Wanneer je huid gedehydrateerd is (een tekort aan vocht), verliest je huid meteen haar glans. Zonde! Want juist nu wil je stralen. Een gedehydrateerde huid kan ontstaan door verkeerd productgebruik, de huid te veel blootstellen aan droge lucht of als je huid aan de buitenkant beschadigd is. Een goed gehydrateerde huid is veel elastischer en heeft minder fijne lijntjes. Hiervoor zijn producten met (voldoende) hyaluronzuur een must.

3. Kies voor een gezonde make-up! Dat make-up onze huid kan irriteren en kan zorgen voor meer pukkels, weten de meeste mensen wel. Maar dat er een goed en gezond alternatief voor bestaat, dat weet nog lang niet iedereen. We spreken dan over minerale of een medische make-up. Deze make-up zorgt ervoor dat je huid blijft ademen, niet verstopt geraakt en bevat ook geen irriterende ingrediënten. Daarnaast blijft minerale make-up op je huid liggen en gaat cosmetische make-up (die je koopt in drogisterij, parfumerie of supermarkt) in je poriën zitten.

4. Me-Mask time Een masker geeft in korte tijd een directe boost aan de huid. Ideaal dus voor als je snel resultaat wilt hebben! Een masker op basis van Vitamine C, peptiden en fruitzuren is mijn favoriet. Afgestemd natuurlijk op de behoefte van jouw huid.

Overweeg je misschien al langer om de stap naar huidverbetering te maken? Dan is nu het perfecte moment.

We hebben tal van leuke ‘holiday’ (actie)sets waarmee de stap naar een mooie en gezonde huid nu voordeliger is dan ooit! Start nu met huidverbetering! Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek inclusief huidscan.

www.instituutmarlotte.nl info@instituutmarlotte.nl De Heikant 6, Sprundel 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen