column

3 goede voornemens van de huidtherapeut

3 goede voornemens van de huidtherapeut

01-01-2021

WINNAAR award beste IMAGE Skincare specialist 2018, 2019 & 2020!

Droge/gevoelige huid 1. Gebruik een milde reiniging die géén irriterende stoffen bevat 2. Gebruik een product op basis van hyaluronzuur 3. Gebruik ook producten op basis van vitamine C (minimaal 5%) Vette/acne huid 1. Reinig dagelijks twee keer per dag je huid met twee (verschillende) reinigers achter elkaar 2. Producten op basis van salicylzuur remmen de talgproductie en werken ontstekingsremmend 3. Kies ook voor producten met kalmerende en hydraterende eigenschappen Huidveroudering/preventieve huidveroudering 1. Gebruik vitamine C (minimaal 5% of hoger), dit stimuleert de collageenaanmaak 2. Gebruik een product op basis van 1 of 2% Retinol 3. Gebruik dagelijks een SPF van minimaal 30 Gevoelig voor aanmaak van pigment 1. Gebruik een reinigingsgel op basis van glycolzuur 2. Gebruik producten die de tyrosinase remt 3. Gebruik dagelijks een SPF van minimaal 30 Voor alle bovenstaande tips gelden een paar belangrijke vuistregels: Het percentage werkstoffen dat in het product zit maakt het verschil of dat een product zichtbaar verschil kan maken (zichtbare huidverbetering). De juiste combinatie van ingrediënten en het gebruik ervan zijn belangrijk per huidtype.

Laat je goed adviseren door een huidtherapeut! Staat een mooie en gezonde huid ook op jouw goede voornemens lijstje? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Je ontvangt een huidscan en persoonlijk huid- en productadvies op maat van een gediplomeerd huidtherapeut.

www.instituutmarlotte.nl info@instituutmarlotte.nl De Heikant 6, Sprundel 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie