bruisende zaken

3 tips voor een glowy skin!

3 tips voor een glowy skin!

01-03-2021

In de winter krijgt onze huid flink wat te verduren. We krijgen vaak last van een droge huid. Je huid voelt trekkering en kan geïrriteerd raken. Soms kan je huid zelfs jeuken. En wie herkent de pijnlijke droge lippen nou niet tijdens deze periode? Je huidbarrière raakt verstoord en het lukt vaak niet om het vocht- en vetgehalte op peil te houden. Hierbij drie tips om je huid weer glowy te maken.

WINNAAR AWARD Beste Image Skincare Specialist regio West-Brabant 2018 & 2019!Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek inclusief unieke huidscan!

Tip 1: Gebruik producten met hyaluronzuur Dit trekt vocht aan in je huid en houdt het beter vast. Kies wel voor producten die een hoog percentage bevatten! Benieuwd hoe je dit kan zien? Check de ingrediëntenlijst op je producten. Hoe verder in de ingrediëntenlijst het ingrediënt vermeld staat, des te minder het ingrediënt daadwerkelijk in het product zit. Zonde van je geld, want dit product zal weinig tot niks voor je huid doen.

Tip 2: Exfoliëren Hiermee verwijder je de dode huidlaag van je huid. Doe dit met ingrediënten zoals glycolzuur en/of melkzuur. Heb je een vettere huid, kies dan voor salicylzuur.

Tip 3: Onderga een professionele behandeling bij een huidtherapeut Denk hierbij aan een peeling of Dermapen-behandeling.

Ook tijdens de lockdown staan wij voor je klaar. Als huidtherapeut (paramedisch) mag ik de medische behandelingen voortzetten.

Acne (Acne)littekens Rosacea Laseren bij overbeharing, couperose (rode vaatjes) en pigment(vlekken) Professionele peelings Microneedling (Dermapen) Wens jij een persoonlijk huidadvies? Heb je al veel geprobeerd en wil je nu echt eens goed resultaat van je producten? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek inclusief unieke huidscan!

www.instituutmarlotte.nl info@instituutmarlotte.nl De Heikant 6, Sprundel 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11076 Multivlaai Etten-Leur