Adverteren werkt!

bruisende zaken

Met passie voor  het slagersvak

Met passie voor het slagersvak

01-04-2021

Elf jaar lang werkte Richard Verhulst met plezier bij horecaslagerij La Boucherie in Made. Toen hij de kans kreeg om keurslagerij Edgard Hendrikx in Zundert over te nemen, greep hij deze met beide handen aan. Sinds augustus 2020 is de overname officieel een feit. “Het ging om een goed lopend bedrijf, het was dus vooral een uitdaging om dat zo te houden”, aldus Richard.

En dat lukt tot nu toe wonderwel. Richard heeft sinds de overname, op de naamswijziging in Keurslagerij Richard en Jennifer Verhulst afgelopen november na, geen grote veranderingen doorgevoerd. “Ik ben vooral langzaam nieuwe dingen toe aan het voegen. Zo heb ik een maaltijdconcept geïntroduceerd waarbij je je eigen maaltijd kunt samenstellen uit verschillende soorten aardappelen, groenten en vlees.”

Verse ingrediënten

Bij Keurslagerij Verhulst vind je naast een goed stuk vlees ook allerhande vleeswaren, worstsoorten en salades. Uiteraard wordt het merendeel vers bereid in eigen slagerij. “We ontwikkelen ook zelf producten. Zo staan we bekend om onze droge worst en onze grillworst. Tevens hebben we gourmetschotels en barbecuepakketten. Voor groepen vanaf twintig personen verzorgen we de laatste compleet met onder andere salades, stokbrood, borden, bestek en barbecue.” De slagerij verkoopt daarnaast tomahawk, picanha en procureur. “Dat zijn grote, robuuste stukken vlees die low en slow moeten worden bereid op de barbecue. Daar is steeds meer vraag naar.”

Kwaliteit en service

“De keuze in onze slagerij is enorm. Mensen die hier voor het eerst komen, kijken vaak hun ogen uit”, lacht Richard. “Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We zullen niet snel ‘nee’ verkopen en proberen aan iedere vraag tegemoet te komen. Verder vinden we het persoonlijke contact met onze klanten heel belangrijk. Als team doen we ons best om ervoor te zorgen dat iedereen zich hier gezien en gehoord voelt.”

Genieten van ambachtelijke producten

Keurslagerij Verhulst | Molenstraat 19, Zundert | 076-5972301 | info@verhulst.keurslager.nl | www.verhulst.keurslager.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).