column

Alles onder één dak  voor een gezonde en stralende huid

Alles onder één dak voor een gezonde en stralende huid

01-04-2021

Door onze jarenlange ervaring hebben we de beste producten en specialisten weten te bundelen. Op die manier kunnen wij een breed scala aan huidbehandelingen bij diverse huidproblemen en andere diensten aanbieden.

WINNAAR award beste IMAGE Skincare specialist 2018, 2019 & 2020!

Huisarts met cosmetische specialiteit Dr. Rolf Jacobs

“Dr. Rolf Jacobs maakt deel uit van het team artsen dat minder gecompliceerde chirurgische ingrepen uitvoeren zoals onder andere ooglidcorrecties. Hij heeft zich ruim veertien jaar geleden gespecialiseerd in de cosmetische behandelingen zoals botox en fillers tegen veroudering. Wist je al dat deze behandelingen ook tegen migraine en overmatige transpiratie kunnen helpen? Je bent altijd welkom tijdens zijn consulten bij Marlotte voor vrijblijvend advies.”

Permanente make-up specialiste Angelica de Brouwer

“Ik wilde van mijn grootste passie mijn baan maken. Van begin af aan bleek ik heel goed in mijn werk te zijn. Mijn werk werd gewaardeerd en nu, 25 jaar later, oefen ik nog steeds met plezier mijn vak uit door het zetten van permante make-up. We zijn allemaal individuen, dat betekent ook dat we eigen meningen en wensen hebben. Er is dus een wenkbrauw of eyeliner voor iedereen. Alles is mogelijk! Ik ben regelmatig te vinden bij Marlotte.”

Ben je benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

Maak kennis met ons team!

www.instituutmarlotte.nl info@instituutmarlotte.nl De Heikant 6, Sprundel 0165-387081

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire