Adverteren werkt!

bruisende zaken

De perfecte trap bij ieder interieur

De perfecte trap bij ieder interieur

01-05-2021

Kan jouw trap wel een opknapbeurt gebruiken? Kies voor kwaliteit, jarenlange ervaring en perfecte afwerking met Christan Traprenovatie! Het familiebedrijf levert al zeven jaar vakwerk als het om traprenovaties gaat. Ellie Sprenkels, mede-eigenaar, legt uit wat Christan Traprenovatie zo bijzonder maakt.

‘Bij ons kies je voor kwaliteit!’

Het bedrijf werd vijfentwintig jaar geleden opgezet door Ellies vader Christ die eerst werkte als onderaannemer en allround timmerman voor hij voor zichzelf begon. Zeven jaar geleden specialiseerde het toenmalige timmerbedrijf zich in traprenovaties, waarbij Ellie de inkoop en verkoop oppakte en Christ de uitvoering van de traprenovatie tot in de puntjes verzorgt. Deze samenwerking tussen vader en dochter is de sleutel van het bedrijf en de positieve reviews van de renovaties liegen er niet om; bij Christan Traprenovatie krijg je vakwerk! Vakmanschap “We voeren traprenovaties uit door heel Noord-Brabant, altijd met de focus op kwaliteit. Mijn vader is een echte vakman die heel gedetailleerd werkt; iedere renovatie is volledig op maat en alles is handwerk. We kiezen er bewust voor om niet mee te doen met de hype dat een traprenovatie in één dag moet. Wij gaan echt voor kwaliteit. We werken met hout, laminaat en pvc en bieden veel verschillende kleurdesigns aan. Bij ons wordt je trap helemaal als nieuw en je hebt er geen onderhoud of werk aan. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat jouw trap schitteren!”

Hoge Bremberg 23, Etten-Leur 076 50 40 722 | sales@christan-timmerwerk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).