Adverteren werkt!

bruisende zaken

Total Body WorX voor een gezonde & sportieve levensstijl

Total Body WorX voor een gezonde & sportieve levensstijl

01-05-2021

Total Body WorX geeft een speciale bootcamp. Echt een aanrader, ook als je niet van sporten houdt, doe gewoon een keertje met ons mee! Buiten trainen geeft je een verbondenheid met de natuur. Je concentratievermogen verbetert en je krijgt een frisse mindset. Je voelt je fit en je zet onnodige stress aan de kant. Trainen in de buitenlucht is geweldig voor zowel je lichaam als je geest.

De sportschool, waar je jezelf kunt zijn!

Total Body WorX zorgt voor een gezonde en sportieve levensstijl. Met personal training, duo training en small group training, altijd iets wat bij jou past. We maken er een feestje van om met plezier aan lichaam en geest te werken. Jij kunt dit, ieder op zijn eigen niveau! Ook als je je in de toekomst wilt voorbereiden op een viking run of een mud run, dan is deze manier van bootcamp zeer zeker aan te raden. Er wordt ook getraind met diverse obstakels. Total Body WorX is veel meer dan alleen een sportschool. Bij ons kan echt alles. We zijn de specialist in training op maat.

Aantrekkelijke tarieven, strippenkaart of losse les mogelijk

Antwerpseweg 8 Rijsbergen | 06-29502104 | info@totalbodyworx.nl | www.totalbodyworx.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).