column

Specialist in campers en caravans - Camperservice A3 Jacobs

Specialist in campers en caravans - Camperservice A3 Jacobs

01-05-2021

Het is voorjaar, dé tijd van het jaar waarin de eerste mensen er weer op uit trekken met hun camper of caravan. Wel zo’n fijne gedachte als deze tiptop in orde is zodat jij veilig de weg op kunt. Wil jij hier ook verzekerd van zijn? Het deskundige team van Camper Service A3 Jacobs staat voor je klaar.

‘Wie kiest voor Camper Service A3 Jacobs, kiest voor kwaliteit’

“Of je nu komt voor onderhoud, reparaties of bijvoorbeeld een apk-keuring voor je camper, iedereen is bij ons welkom”, vertelt Conny Jacobs enthousiast. “Wij zijn ooit gestart als autobedrijf, maar hebben ons in de loop der jaren óók gespecialiseerd in campers en caravans. We hebben dus al heel wat jaren ervaring op dit vlak, weten precies waar we het over hebben en bovendien is onze werkplaats zo’n twee jaar geleden compleet verbouwd zodat we ook echt volledig zijn ingesteld op het repareren en onderhouden van campers en caravans.”

Onderhoud

Dit onderhoud is volgens Conny nog belangrijker dan veel mensen denken. “Je wilt je vakantie immers niet laten verpesten door problemen met je camper of caravan”, vertelt ze. “Bovendien stelt ook je verzekering de nodige eisen aan het onderhoud. Zo moeten de banden bijvoorbeeld elke zes jaar vernieuwd worden om gevaarlijke situaties op de weg te voorkomen. Ook daarvoor ben je bij ons dus aan het juiste adres en ook het uitlijnen kunnen wij voor je verzorgen. Net als het onderhoud van de airco trouwens, want daarvan wil je natuurlijk ook dat die altijd naar behoren werkt.”

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Wie kiest voor Camper Service A3 Jacobs, kiest voor kwaliteit, een topservice, persoonlijk contact en een scherpe prijs. “Wat voor camper of caravan je ook hebt, iedereen is bij ons welkom. Ons team staat voor je klaar en helpt je deskundig en snel weer veilig op weg.”

Camper Service A3 Jacobs | Eigenaren: Adri en Conny Jacobs Pauvreweg 2, Etten-Leur | 076-5014541 | www.autobedrijfa3jacobs.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11076 Multivlaai Etten-Leur